Take Away

Vi har ett helt gäng olika möjligheter till avhämtning av mat hos oss. Frukost! Lunch! Kvällsmat! Festmeny! Självklart har vi även catering med utkörning. Vår mat lagar vi med kärlek och omtanke, med inspiration från vårt svenska matarv och från Medelhavet. Vi använder svenska råvaror så långt det går, helst från våra lokala producenter.

Beställ vår Take Away på 0490 - 82 000.
Vi kan även leverera din beställning utomhus. Du betalar då enkelt med Swish. Har du frågor så når du vår restaurangchef på restaurant@stadshotellet.nu 

Kvällsavhämtning, 17.00 - 20.30

Plancha från spanska byn Coreses 145kr
Pata Negra salami och chorizo. Serrano, manchego, bröd och dip.  

Pommes frites 50kr
Ta med en pommes hem som tillbehör eller för att bara äta rakt av. Vår goda västerbottenostdipp följer med att doppa godsakerna i.

Caesarsallad 185kr
Varmrökt lax från Sladö. Eldost från Räven och Osten. Romansallad,  caesardressing och våra egna krutonger.

Nattbakad fläsksida av rapsgris 175kr 
Smakrik, mör fläsksida med krispig topp. Palsternackkräm, äpplebuljong, gräslökskräm, rabarberchutney. 

Pasta från Gotland med Ragu 185kr
Linguine, mustig högrev, vin och örter. 

Fish and Chips 210kr
En härlig fish and chips på krispig torsk med frasiga pommes. Vilöksmajonnäs, maltvinäger.

Sött på maten!
Våra handgjorda praliner 55kr/2st
Våra egna chokladbollar 35kr/2st

Grillkit Take Away 

Till vårens helger har vi tagit fram ett prisvärt grillkit som du hämtar från oss och lägger direkt på den heta grillen. Tack vare att vi har förberett kycklingen och köttet i vår sous-vide behöver du bara se till att få dem varma och prydda av en fin grillyta så grillningen har aldrig gått snabbare och enklare än såhär. På tio minuter har du en riktigt härlig grillmiddag! Dessutom stöttar du ett lokalt företag, så nog känns det lite extra gott i magen!?

Grillkittet innehåller: 
- Köttbit Iberico secreto*
- Kryddad svensk kycklinglårfilé
- Färsk chorizo
- Majskolv
- Rostad majspuré
- Chimichurri
- Västerbottenkräm
- Melonsalsa
- Röd paprika
- Knipplök
- Picklad lök

Pris: 4 personer 390kr, 2 personer 199kr.
Beställ: Senast torsdag, avhämtning fredag och lördag. 
Telefon 0490 - 82 000 alt. mejl info@stadshotellet.nu

* Vi arbetar alltid med svenska råvaror, gärna lokala, så långt det är möjligt. Iberico secreto är dock spansk men vi har valt den eftersom det är en riktig delikatess -  den möraste och finaste delen på den iberiska, svarta grisen.

Frukost Take Away 89kr/påse

Visst är det något särskilt med att äta en lyxig hotellfrukost?! Vi är stolta över vår Best Breakfast och mycket glada över att den är så omtyckt av våra gäster. Men ibland är det härligt att få med sig en fin Best Breakfast Take Away. Kanske för att njutas av ute på en klippa i det klara vintervädret? Kanske är det ett jobbgäng som vill få en go-frukost tillsammans eller familjen som vill lyxa till det. 

Vår frukostpåse innehåller det mesta som man behöver, för bara 89kr per person. En god smörgås, yoghurt med bärkompott och vår egen granola, ägg med kaviar, en frukt, något sött till kaffet, en riktigt bra juice och så vårt ekologiska nybryggda kaffe*. Beställ gärna kvällen innan hämtning på 0490 - 82 000! Vi fixar detta även på morgonen men det tar ca 20  minuter. 

Vill du ha en hel frukostcatering, t.ex. till ditt företag eller till en födelsedagsfrukost? Självklart löser vi det! Mejla vår Food & Beverage manager på restaurant@stadshotellet.nu lite i förväg så ser vi till att du får ett fint förslag. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.