Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Svit

Lyx är synonymt med våra sviter Residenset, Landshövdingen och Bröllopssviten. De innehåller dubbla sovrum, vardagsrum med sittgrupp, hall och ett stort badrum. Vardagsrummen är utrustade med en 49" Smart-TV med appar som ViaPlay och Spotify, möjlighet till streaming via Bluetooth.  Samtliga sviter har en egen Jura kaffemaskin med färska kaffebönor. Antalet bäddar i sviterna är från 3 upp till 5 personer. 

Bröllopssviten är specialutrustad med en härlig jacuzzi för en extra romantisk känsla. Den har även en balkong med två stolar.

Nyckel till minibaren får man i receptionen. 
Vi erbjuder roomservice. Våra TV-kanaler är porrfria. Hela hotellet är rökfritt. 

Fakta Sviter     

Minimum 58,7 kvm, fördelat på två sovrum, hall, vardagsrum och badrum.
TV 49" vardagsrummet  
Minibar (nyckel i receptionen)
Vattenkokare, Jura kaffemaskin
Trådlös WiFi
Hårfön 
Roomservice
Strykjärn och strykbräda
Titthål och säkerhetskedja
Säkerhetsbox 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.