Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hundägare, allergiker eller handikapp? 

Alla våra gäster är inte likadana. En del har hund, andra är allergiska mot hundar och annat och så finns det de som har lite svårare att röra på sig. Vi har ett antal specialrum för de som har särskilda önskemål.

Hundar är VID hos oss: Very Important Dogs. Alla hundgäster får ett VID-kit när de kommer till oss. De är varmt välkomna i baren, dock ej i restaurangen där Black Rock Grill serveras p.g.a. säkerhetsskäl då våra grillplattor är 400 grader varma. Vid frukosten får hundarna gärna vara med på ett särskilt område. Fråga oss gärna! Hundrummen är dubbelrum. För hundar tillkommer en avgift på 300kr ovanpå rumspriset. Andra djur är inte tillåtna på rummen. 

Allergirummen har skeppsgolv och städas, liksom alla våra rum, med parfymfria medel. Vi har inte heller dun i kuddar eller täcken. Det finns två tvålar att välja mellan i dessa rum, dels en Lux och dels en parfymfri. Om du önskar kan vi ta bort den parfymerade tvålen innan ankomst. Alla våra rum är rökfria och husdjursfria, förutom hundrummen, så alltså även allergirummen. Tyvärr kan vi aldrig garantera att en gäst inte har haft med sig ett djur utan vår vetskap. Om någon mot förmodan röker på ett hotellrum sanerar vi alltid detta (och gästen beläggs med en avgift). Detta händer dock mycket sällan. Våra tre allergirum är dubbelrum med plats för extrasäng. 

Vi har två handikapprum och tre rum som är något mer handikappanpassade än våra andra vanliga rum. Handikapprummen är businessrum. De andra tre är desamma som allergirummen, alltså dubbelrum. Samtliga fem rum har nödlarm som går direkt till receptionen. Vi har en parkeringsplats i garaget som främst är för rörelsehindrade och som ligger närmast uppgången till receptionen. Vi kan tyvärr inte boka denna men gästerna brukar respektera handikappskylten och tar denna i sista hand, när övriga platser är fulla. Garaget är tyvärr inte handikappanpassat för övrigt utan har trösklar in mot uppgången till receptionen.  

Om respektive rumskategori är fullbokad kan vi tyvärr inte ta emot en bokning med ovanstående önskemål. 

Vi erbjuder roomservice. Våra TV-kanaler är porrfria. Hela hotellet är rökfritt.

Fakta Specialrum

Hundrum: 
Två styck dubbelrum.
Tilläggskostnad för städning 300kr.

Allergirum: 
Tre styck dubbelrum, plats för extrasäng.

Handikapprum: 
Två styck handikapprum, business
Tre styck något anpassade rum, dubbelrum m plats för extrasäng.
Nödlarm på rummen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.