Best Western Plus Västerviks Stadshotell

101

Spa & Relax

Skönare Liv är namnet på vår spaavdelning, där du hittar en härlig jacuzzi, en bastu och en pool med relaxavdelning.

Vår tanke med Skönare Liv är att man här ska ha just ett skönare liv. En plats där kropp och själ står i fokus. Under vissa tider kan du få ett glas vin, öl eller något annat gott serverat här och du kan även köpa med dig ifrån hotellreceptionen*. Om du önskar kan du boka in dig på en skön och välgörande behandling på Med Hand och Sinne Spa. Förutom massage erbjuder man bland annat floating, som är en mycket avkopplande upplevelse. Det finns även ett välutrustat hotellgym för dig som kanske gärna tar en tur på löpbandet innan stunden i bastun. 

Entrén till spaavdelningen ingår i ditt hotellrumspris. Vill du boka en behandling utanpå detta kontaktar du Med Hand och Sinne Spa, Massage, Yoga på 070-6823623 eller bokar via Boka Direkt.

Dagspa-paket

För dig som inte är hotellgäst finns det ändå möjlighet att komma och njuta i Skönare Liv, med något av våra dagspa-paket.  Vi har två paket varav det ena är en entré inkl. lån av handduk för 195kr. Vårt andra paket är lite lyxigare och då ingår även lån av badrock och tofflor samt tapas med vin/öl,  det kostar 395kr per person. Ett tips är att kombinera ett besök på Skönare Liv med en fortsättning i vår restaurang Black Rock Grill. 

Annars kan ni även komplettera er kväll med en avkopplade behandling på Med Hand och Sinne Spa, Massage och Yoga som ligger alldeles intill. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse