Spa & Gym

Skönare Liv är namnet på vår spaavdelning där du hittar en härlig jacuzzi, bastu, pool med relaxavdelning och även har möjlighet att träna.

Vår tanke med Skönare Liv är att man här ska ha just ett skönare liv. En plats där kropp och själ står i fokus. Under vissa tider kan du få ett glas vin, öl eller något annat gott serverat här och du kan även köpa med dig ifrån hotellreceptionen. Vi har även ett välutrustat hotellgym för dig som kanske gärna tar en tur på löpbandet innan stunden i bastun. Entrén till spaavdelningen ingår i ditt hotellrumspris. 

Vill du ha en skön behandling så finns välrenommerade City Glow bara 30m från oss, på Storgatan. Våra hotellgäster får 20% rabatt på alla deras behandlingar, förutom injektioner. Du får en rabattkod från vår reception och bokar enkelt via Boka Direkt!

Dagspa-paket

Denna sommar har vi inga DagSpa-paket eftersom vi renoverar vår pool och relaxområdet.

I höst kommer vi att ha två dagspapaket: DagSpa Entré och DagSpa Lyx.
DagSpa Entré innehåller en tre timmars entréavgift och lån av handduk, 225kr/person.
DagSpa Lyx är som det låter, lite lyxigare. Här ingår lån av handduk, lån av badrock och tofflor och även tapas med ett glas vin eller en kall öl. 425kr/person.
Passa på och boka in ett besök i vår restaurang efter din spapplevelse! Vi hjälper dig gärna i receptionen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.