Spa & Gym

Skönare Liv är namnet på vår spaavdelning där du hittar en härlig jacuzzi, bastu, pool med relaxavdelning och även har möjlighet att träna. I anslutning till Skönare Liv ligger Med Hand och Sinne Spa, där du kan boka in dig på härliga behandlingar. 

Vår tanke med Skönare Liv är att man här ska ha just ett skönare liv. En plats där kropp och själ står i fokus. Under vissa tider kan du få ett glas vin, öl eller något annat gott serverat här och du kan även köpa med dig ifrån hotellreceptionen.  På Med Hand och Sinne Spa kan du boka in dig på massage och ansiktskurer. Du kan koppla av i vår relaxavdelning i väntan på din behandling. Vi har även ett välutrustat hotellgym för dig som kanske gärna tar en tur på löpbandet innan stunden i bastun. 

Entrén till spaavdelningen ingår i ditt hotellrumspris. Under Covid- 19 har vi tidsbokning för hotellgäster. 
Vill du boka en behandling kontaktar du Med Hand och Sinne Spa, Massage, Yoga på 070-6823623 eller bokar via Boka Direkt.

Dagspa-paket

För dig som inte är hotellgäst finns det ändå möjlighet att komma och njuta i Skönare Liv, med något av våra dagspa-paket.  Vi har två paket: DagSpa Entré och DagSpa Lyx.
DagSpa Entré innehåller en tre timmars entréavgift och lån av handduk, 225kr/person.
DagSpa Lyx är som det låter, lite lyxigare. Här ingår lån av handduk, lån av badrock och tofflor och även tapas med ett glas vin eller en kall öl. 425kr/person.
Passa på och boka in ett besök i vår restaurang efter din spapplevelse. Du kan även boka in en avkopplande behandling på Med Hand och Sinne Spa, Massage och Yoga som ligger i anslutning till Skönare Liv.  

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.