Spa & Gym

I vår Spa och relaxavdelning finner du en härlig jacuzzi, bastu, pool med lounge och en kalldusch. Det finns även möjlighet att träna.

En plats att bara vara! Under vissa tider kan du få ett glas vin, öl eller något annat gott serverat. Du kan även köpa med dig ifrån hotellreceptionen. Vi har även ett välutrustat hotellgym för dig som kanske gärna tar en tur på löpbandet innan stunden i bastun. Entrén till spaavdelningen ingår i ditt hotellrumspris. 

Vill du ha en skön behandling så finns välrenommerade City Glow bara 30m från oss, på Storgatan. Våra hotellgäster får 20% rabatt på alla deras behandlingar, förutom injektioner. Du får en rabattkod från vår reception och bokar enkelt via Boka Direkt!

Dagspapaket

Avkoppling mitt i centrala Västervik! Kliv in i lugnet och njut av att bara vara. 

Dagspa Entré ger dig 3 timmar i vår Spa och relaxavdelning. Det ingår lån av handduk. Kom ensam eller ta med vänner. 225kr/person 
Dagspa Lyx är just det, något lyxigare. Spendera 3 timmar i vår Spa och relaxavdelning. Njut av tapas med ett glas vin eller en kall öl.
Ingår lån av handduk, badrock och tofflor. Ta med din kära eller varför inte unna dig egentid. 425kr/person 

Ring 0490-82000 för att boka ett dagspapaket. 
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.