Frukost - Meet the Locals!

En hotellfrukost med lite av det mesta av väl valda råvaror, lokalt producerade så långt det går. Det är tanken med vår frukost, här får dina smaksinnen möta lokalbefolkningen och lokala producenter. Våra köttbullar kommer vanligtvis från Bjursunds gård, skinkan från Wadstens Kött & Chark i Loftahammar, laxen har Anders på Händelöp fiskat åt oss och prinskorvarna görs lokalt. Våra frukostvärdinnor Medina och Annelié gör själva mycket av vår buffé. Prova gärna Medinas inlagda gurkor, som är supergoda till leverpastejen, och Anneliés nutella som hon gör från grunden. Vi tycker om frukt och grönt och det finns det gott om på frukostbuffén men vi har även söta bakverk som ett gott avslut på frukosten till vårt goda fairtradecertifierade kaffe.

Är du inte gäst på hotellet?

För 150kr kan du njuta av frukosten ändå, på drop in. För barn kostar det 10kr/år fyllda. Vi har även presentkort, om du vill ge bort en härlig hotellfrukost till någon annan.

När vi har många gäster på hotellet är det oftast hög belastning runt niotiden. Då kan det vara lite väntetid på drop in. Önskar du höra hur läget är eller boka frukost slår du oss en signal på 0490 - 82 000.

Komponera den perfekta frukosten!

På vår Best Breakfast kan du själv komponera ihop din frukost så att den blir så perfekt för dig som den bara kan bli. Är det något du saknar så frågar du oss bara. Vi tycker om att fixa det lilla extra! 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.