Dryckesprovningar

Vi håller uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas i både dryck och mat. Då och då har vi spännande gästsommelierer som erbjuder något alldeles extra. Vill du ha en provning till din konferens eller kick off så hjälper vid gärna till med det också.

Gästande sommelierer eller våra egna guidar er genom en temaprovning, som avslutas med en härlig varmrätt eller annan mat som är kopplad till kvällens tema. Önskar man bo på hotellet har vi våra uppskattade vinprovningspaket där spa, dubbelrum och vår omtyckta frukostbuffé ingår i priset.

30/9 Viner från Toscana. Vår lokala importör Idylliska Smaker tar med oss på en härlig vinprovning med viner från Toscana, Italiens kanske mest kända vinregion. Här produceras berömdheter som Chianti och Brunello di Montalcino, men regionen många fler spännande viner att erbjuda. Ni kommer att få uppleva en italiensk kväll med en varmrätt och 6 olika viner från både kända och mindre kända delar av Toscana. Pris 595kr/person.

21/10 Mat och vin i kombination. Välrenommerade sommelieren Madeléne Edelborg ger oss en chrash course i hur man kombinerar mat och vin, vi pratar grundsmaker och vad man ska tänka på när man väljer vin till middagsbjudningen. Här får du riktigt användbara kunskaper med dig i bagaget! Om Madeléne: Madeléne har jobbat som sommelier sedan 2017 och har i många år haft ett brinnande intresse för både mat och vin. Som sommelier har hon jobbat i bland annat länder som Norge, Sverige, Australien och Kanada. Nu är hennes fokus främst vinresor och vinprovningar. Pris 595kr/person.

Önskar du provning och mat men även hotellrum med frukost och entré till spa, kostar det från 1095kr/person.
Läs mer om våra dryckespaket med boende här! 

För bokning och frågor: Tfn 0490 - 82 000 alt. info@stadshotellet.nu 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.