Mat & Dryck

Välkommen till vårt populära kök och restaurang!

Vinterträdgården och Black Rock Grill I Vinterträdgården serveras vår Best Breakfast och vår goda lunch. Framåt eftermiddagen och under kvällen är det trevligt att sitta här och ta en öl eller ett glas vin, kanske med datorn om man är ute på jobb. Intill Vinterträdgården ligger vår affärs- och kvällsrestaurang Black Rock Grill, där vi har en unik matupplevelse där man själv grillar sitt kött eller fisk vid bordet. Här har vi även en bistromeny och goda smårätter. Under sommaren är Black Rock Grill stängd och Sommarträdgården har öppet med en härlig bistromeny, goda drinkar och skön musik.

Fest, bankett, bröllop I vår festvåning Utsikten och i Kungsgrundet tar vi emot större sällskap för bokade middagar av alla de slag. Det kan vara den fina bröllopsfesten, firandet av högtidsdagen, det stora julbordet, en temamiddag eller företagets bankett. Vi är öppna för alla önskemål!

Cateringspecialist Vi levererar dagligen många portioner cateringmat vare sig det gäller lunch eller rätter från vår matsals delikata meny. Vid julbordstider levererar vi julbord och jultallrik av olika slag. Bröllop, firmafester och större arrangemang är andra tillfällen då vi brukar vara till hjälp. Vårt största cateringevent är näringslivets Tjustgalan då vi  levererar en trerätters festmåltid till 380 personer 5 km från vårt kök. Då har vi hand om allt från dukning till mat till servis och bar. Vi är stolta leverantörer till Tjustgalan sedan 17 år tillbaka.
 
Våra menyer Vi skickar dig gärna våra menyer i pdf-format till din mejladress. Mejla oss om detta.

Black Rock Grill

I vår restaurang Black Rock Grill bjuder vi på en unik matupplevelse där du själv grillar ditt kött på en 450 grader het stenplatta direkt vid bordet. Du väljer själv kött eller fisk och därtill goda tillbehör. Ett mycket trevligt sätt att umgås! Vi har även en bistromeny och olika smakrika smårätter. Självklart har vi något gott även för barnen. 

Kika i menyraden för mer information om våra restauranger och bar. Under helgerna rekommenderar vi att du bokar bord eftersom vi brukar ha relativt fullsatt. Självklart går det bra att komma förbi, ofta finns det bord lite senare på kvällen. 

BOKA BORD >>

Stadshotellets bar

Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen Tre Klasar av Munskänkarna för vårt fina arbete med drycker. Vår sommelier är ständig på jakt efter goda och intressanta viner och öl, gärna ekologiska. Vi tar fram egna drinkar och har mer än 120 sorters whisky.

Flera gånger om året har vi dryckesprovning på något tema. Efter provningen serveras en varmrätt med kaffe, oftast med en koppling till kvällens tema. Fråga oss efter nästa tillfälle! 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.