Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Mat & Dryck

Välkommen till Stadshotellets populära kök och restaurang!

Vinterträdgården och Black Rock Grill I Vinterträdgården serveras vår Best Breakfast, vår lunchbuffé och på måndagar och tisdagar har vi även vår kvällsrestaurang här. Intill Vinterträdgården, på entréplan, ligger vår affärs- och kvällsrestaurang Black Rock Grill, där vi har en unik matupplevelse och à la cartemeny onsdag till lördag.

Fest, bankett, bröllop I vår festvåning Utsikten och i Kungsgrundet tar vi emot större sällskap för bokade middagar av alla de slag. Det kan vara den fina bröllopsfesten, firandet av högtidsdagen, det stora julbordet, en temamiddag eller företagets bankett. Vi är öppna för alla önskemål!

Cateringspecialist Vi levererar dagligen många portioner cateringmat vare sig det gäller lunch eller rätter från vår matsals delikata meny. Vid julbordstider levererar vi allt från jultallrik, litet/stort julbord. Bröllop, firmafester och större arrangemang är andra tillfällen då vi brukar vara till hjälp. Vårt största cateringevent är näringslivets Tjustgalan går av stapeln och vi levererar en trerätters festmåltid till 380 personer 5 km från vårt kök. Då har vi hand om allt från dukning till mat till servis och bar. Vi är stolta leverantörer till Tjustgalan sedan 16 år tillbaka.
 
Våra menyer Vi skickar dig gärna våra menyer i pdf-format till din mejladress.

Black Rock Grill

I vår restaurang Black Rock Grill bjuder vi på en unik matupplevelse där du själv grillar ditt kött på en 460 grader het stenplatta direkt vid bordet. Du väljer själv kött eller fisk och därtill goda tillbehör. Ett mycket trevligt sätt att umgås! Vi har även à la carte och barnmeny. Vill man ha något enklare så har vi en bistromeny i baren, där man får goda smakrika rätter med olika fräscha tillbehör.

Kika i menyraden för mer information om våra restauranger och bar. Under helgerna rekommenderar vi att du bokar bord eftersom vi brukar ha relativt fullsatt. Självklart går det bra att komma förbi, ofta finns det bord lite senare på kvällen. 

BOKA BORD >>

Stadshotellets bar

Våra sommelierer arbetar ständigt med att hitta nya, spännande drycker som våra gäster kan njuta av. Vår egen drinkmeny innehåller drinkar som vi själva har tagit fram och provat ut. Vi har ett stort utbud av ekologiska viner och mer än 120 sorters whisky.

En gång i månaden har vi dryckesprovning på något tema. Efter provningen serveras en varmrätt med kaffe, oftast med en koppling till kvällens tema. Fråga oss efter nästa tillfälle!
 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy