Mat & Dryck

Välkommen till vårt populära kök och restaurang!

Vinterträdgården

 I Vinterträdgården serveras vår Best Breakfast och vår goda lunch. Framåt eftermiddagen är det trevligt att sitta här och ta en öl eller ett glas vin, kanske vid vårt community table med datorn om man är ute på jobb. 

Gustawas Kök & Bar

I dagens Gustawas Kök & Bar steg du in i en modern tolkning av Gustawa Sandbergs hem i Västervik från 1830–1860. Precis som Gustawa själv är vårt kök modern och innovativt, inspirerat av handelsresande, sjömän och rockartister genom tiderna. En smakrik crossover-upplevelse!

Fest, bankett, bröllop

 I vår festvåning Utsikten och i Kungsgrundet tar vi emot större sällskap för bokade middagar av alla de slag. Det kan vara den fina bröllopsfesten, firandet av högtidsdagen, det stora julbordet, en temamiddag eller företagets bankett. Vi är öppna för alla önskemål! Läs mer om fest och bröllop här.

Cateringspecialist

Vi levererar dagligen många portioner cateringmat vare sig det gäller lunch eller rätter från vår matsals delikata meny. Vid julbordstider levererar vi julbord och jultallrik av olika slag. Bröllop, firmafester och större arrangemang är andra tillfällen då vi brukar vara till hjälp. Vårt största cateringevent är näringslivets Tjustgalan då vi  levererar en trerätters festmåltid till 380 personer 5 km från vårt kök. Då har vi hand om allt från dukning till mat till servis och bar. Vi är stolta leverantörer till Tjustgalan sedan 17 år tillbaka.

Våra menyer 

Gustawas Kök & Bars meny hittar du här. 

Vi skickar dig gärna våra menyer i pdf-format till din mejladress. Mejla oss om detta.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.