Mat & Dryck

Välkommen till vårt populära kök och restaurang!

Vinterträdgården I Vinterträdgården serveras vår Best Breakfast och vår goda lunch. Framåt eftermiddagen är det trevligt att sitta här och ta en öl eller ett glas vin, kanske vid vårt community table med datorn om man är ute på jobb.

Gustawas Kök & Bar På dagens Gustawas Kök & Bar kliver du rakt in i en modern tappning av Gustawa Sandbergs hem i Västervik någon gång runt 1830 –1860. Liksom Gustawa själv var, är vårt kök modernt och nytänkande. Vi har hämtat inspiration från alla de handelsresande, sjömän och rockartister som har besökt oss genom tiderna och blandat smaker från olika matkulturer. Crossover cooking ut i fingerspetsarna! Våra lokala leverantörer står för många av råvarorna och om inte vår nutida handelsresande Lucas har hämtat en fin Pata Negra eller något annat gott i sin hemby i Spanien så är det du har på tallriken svenskt. Kika på vår MENY, boka bord här och gå till gustawas.nu här.

På samma sätt som drycken var viktig för Gustawa så är den det för oss. Tänk att vi kan välja fritt mellan så otroligt många spännande ölsorter, viner från när och fjärran och ett glas perfekt kyld champagne idag! Vi har förärats Fyra Klasar av Munskänkarna, deras förnämsta utmärkelse, för vårt arbete med drycker. Tillsammans med det lokala Figeholms Bryggeri har vi tagit fram Gustawas Lager, en öl som vi tror att Gustawa hade varit stolt över om hon hade fått smaka. Välkommen hem till Gustawa!

Fest, bankett, bröllop I vår festvåning Utsikten och i Kungsgrundet tar vi emot större sällskap för bokade middagar av alla de slag. Det kan vara den fina bröllopsfesten, firandet av högtidsdagen, det stora julbordet, en temamiddag eller företagets bankett. Vi är öppna för alla önskemål! Läs mer om fest och bröllop här.

Cateringspecialist Vi levererar dagligen många portioner cateringmat vare sig det gäller lunch eller rätter från vår matsals delikata meny. Vid julbordstider levererar vi julbord och jultallrik av olika slag. Bröllop, firmafester och större arrangemang är andra tillfällen då vi brukar vara till hjälp. Vårt största cateringevent är näringslivets Tjustgalan då vi  levererar en trerätters festmåltid till 380 personer 5 km från vårt kök. Då har vi hand om allt från dukning till mat till servis och bar. Vi är stolta leverantörer till Tjustgalan sedan 17 år tillbaka.
 
Våra menyer 
Gustawas Kök & Bars meny hittar du här.
Vi skickar dig gärna våra menyer i pdf-format till din mejladress. Mejla oss om detta.

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.