Vällagad lunch på svenska råvaror! 

Vår lunch njuter du av i lugn och ro i vår trevliga vinterträdgård. Vi lagar all vår mat med mycket kärlek och omtanke och med inspiration  från vårt svenska matarv och från Medelhavet. Vi använder oss av svenska råvaror (så långt det går) och samarbetar med många lokala producenter. Det finns alltid minst en vegetarisk rätt på menyn och vi har alltid något sött efter maten. 

Lunchmeny: Öppna i pdf-format här.  
Öppet: Lunchen är stängd över jul och nyår och öppnar åter måndagen den 17 januari kl. 11.30.  
Take Away 108kr: Beställ på 0490 82 000 eller droppa in. Vill du inte komma in och hämta din beställning så kan vi leverera den utomhus till dig.
Lunchveckan Take Away, Köp 5 betala för 4: Fixa hela veckans luncher (eller middagar) i ett kick! Beställ fem Take Away, betala bara för fyra! (Vårt "köp 11, betala för 10-kort" med stämplar gäller ej för detta erbjudande.) 

Meny vecka 
Dagens Lunch 115kr, Take Away 108kr 

Välj bland våra sex härliga rätter på svenska råvaror (så långt det är möjligt), gärna lokalproducerade! Ta för dig av vår goda sallad och sitt ned så serverar vi dig varmrätten vid bordet. Kaffe och en liten kaka ingår efter maten.. Beställ Take Away på 0490 - 82 000 eller droppa in.

1. Panerad lax och saffransterrin serveras med hummersås, pressad potatis och lökfräst grönkål. 

2. Fläskschnitzel med örtrostad potatis, kapris och ansjoviskräm, skysås och lökfrästa gröna ärtor.  

3. Hjortfärsbiffar med champinjonsmakande jägarsås, rostad potatis, sauterade grönsaker och picklad lök.
 
4. Ricotta- och spenatfylld pasta med gorgonzolasås. Toppas med rispad rökt rådjursstek, spenat och riven parmesan.
(Går att få vegetarisk.)     
 
5. Rotmos med fläskkorv och rimmad oxbringa serveras med cidervinägersenap och picklad blomkål. 
(Går att få vegetarisk.)  
 
5. Potatissallad på vinägrett serveras med böcklingmousse, krämigt ägg och örtkräm.  
 
Våra restauranger tar endast betalning med Swish och med kort. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.