Vinterträdgården - Lunch

Lunchen är sommarstängd och öppnar åter den 17 augusti. 

Vår lunch njuter du av i lugn och ro i vår trevliga vinterträdgård. Vi lagar all vår mat med mycket kärlek och omtanke. Inspirationen kommer från vårt svenska matarv och från Medelhavet. Vi använder oss av svenska råvaror så långt det går och samarbetar med många lokala producenter. Det finns alltid minst en vegetarisk rätt på menyn. Vårt salladsbord är stort och varierat med inslag från Mellanöstern.   

När vi har lunchen öppen så serveras den veckodagar kl. 11.30 - 14.00. Pris 109kr inkl. salladsbuffé, bröd, dryck och kaffe.  
Take Away 99kr! Ring och beställ på 0490 - 82 000 eller droppa in. 

Vi har även lunch i restaurang Black Rock Grill, för förbokade sällskap. Boka bord >>
Våra restauranger tar endast betalning med Swish och med kort.  

Meny: Dagens Lunch 109kr 

Lunchen är stängd och öppnar igen den 17 augusti.* 

Take Away 99kr - ring och beställ på 0490 - 82 000 eller droppa in!
Du väljer mellan nio vällagade rätter och det ingår ett stort salladsbord,  bröd, dryck och kaffe. Vi bjuder alla gäster på dessert! 

* Med reservation för ändringar. 

  

Lunchvecka Take Away  - 5 rätter, 399kr   

Lunchveckan består av fem olika, näringsriktiga luncher
på svenska råvaror. Du hämtar de fem portionsförpackade rätterna på måndagen och äter sedan närhelst du önskar under veckan.

Just nu har lunchveckan ett uppehåll, då vi har sommarstängt i lunchen. 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.