Vällagad lunch på svenska råvaror! 

Vår lunch njuter du av i lugn och ro i vår trevliga vinterträdgård. Vi lagar all vår mat med mycket kärlek och omtanke och med inspiration  från vårt svenska matarv och från Medelhavet. Vi använder oss av svenska råvaror (så långt det går) och samarbetar med många lokala producenter. Det finns alltid minst en vegetarisk rätt på menyn och vi har alltid något sött efter maten.


Lunchmeny: Öppna i pdf-format här.
Öppet: Välkomna mellan kl. 11.30-14:00.
Take Away 120kr: Beställ på 0490 82 000 eller droppa in. Vill du inte komma in och hämta din beställning så kan vi leverera den utomhus till dig. 

Meny v.5
Dagens Lunch 120kr, Take Away 120kr 

Välj bland våra sex härliga rätter på svenska råvaror (så långt det är möjligt), gärna lokalproducerade! Ta för dig av vår goda sallad och sitt ned så serverar vi dig varmrätten vid bordet. Kaffe och en liten kaka ingår efter maten. Beställ Take Away på 0490 - 82 000 eller droppa in.

Våra restauranger tar endast betalning med Swish och med kort. 

– Helstekt flankstek serveras med chimichurri, rostad potatis, vitlöksmajo och bönsallad

– Pannbiff med lök serveras med gräddsås, inlagd gurka, lingon och potatis

– Panerad sejfilé serveras med vitvinssås, pressad potatis och smörslungade baljväxter  

– Potatis- & purjolökssoppa serveras med kalvfrikadeller, friterad kål, krutonger och ostkräm (går att få vegetarisk)    

– Korvstroganoff serveras med ris och picklad blomkål 

– Gnocchi i krämig ostsås toppas med riven parmesan, rucola, karljohansvamp, olja och parmaskinka  (går att få vegetarisk)

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.