Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Jobba hos oss

Lediga tjänster:
Just nu söker vi en Kökschef samt ett antal sommarjobb. Se nedan!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 35 personer anställda året om men har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Nytänkande och kreativ Kökschef med teamkänsla 

Vi söker en drivande och erfaren kökschef, som tillför nytänkande, kreativa idéer och en stark teamkänsla. En person med brinnande intresse för matlagning! 

Vi befinner oss i en fas där vi nu sätter fokus på utvecklingen av vårt kök och restaurang. Vi ser över våra sätt att arbeta från litet till smått, hur vi arbetar tillsammans i teamet, vad vi erbjuder våra gäster för smaker och hur vi kan utveckla det. Vi vill utveckla vårt arbete med lokala leverantörer och som svanenmärkt hotell, restaurang och konferens är hållbarhet en viktig ingrediens. Vi söker en Kökschef som tillsammans med oss vill vara med oss på vår resa för att ta vår gästupplevelse till helt nya höjder.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Food & Beverage manager och vår restaurangchef. Det är din uppgift att leda och planera det dagliga arbetet i köket med övergripande ansvar för kökspersonal och disk. Du har ansvaret för att vår mat håller god kvalitet och smak. Du har det övergripande ansvaret för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, och livsmedelshygien, samt är delaktig i den dagliga driften. 

Du arbetar nära restaurangchefen. Ert uppdrag är att tillsammans utveckla och förbättra verksamheten och bidra till ett gott samarbete mellan köket och restaurangdelen.

Vi tror att du som person är bra på att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljön. Du är ansvarstagande och har troligen fått höra av andra att de tycker att du är en god ledare. Du är duktig på att se potentialen i andra människor, låter dem vara delaktiga, tycker om att dela med dig av det du kan i köket och inspirerar till kompetenshöjning. 

Du är insatt i gällande lagar och regler och efterlever dem föredömligt. 

Kvalifikationer:
Du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och får gärna ha visat goda ekonomiska resultat tidigare. Du har kunskap om och kontroll över kostnader och intäkter.

Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat, och har lätt för att kommunicera och samarbeta med all personal. För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera ditt arbetslag i köket, så att ni tillsammans når det dagliga målet. Som person är du lugn, kunnig, driven och arbetar målinriktat samt gillar utmaningar och förändringar. Du är positiv och det smittar av sig på andra. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är en flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Du är kreativ och engagerad i matlagning och restaurangarbete.

Med ditt intresse och kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och våra nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva vårt koncept framåt. Vi ser fram emot att du blir en del i vårt gäng! 

Frågor besvaras av hotelldirektör Stina Porsgaard, stina.porsgaard@stadshotellet.nu tfn. 070 - 618 47 40 samt av Food & Beverage manager Mikael And, restaurant@stadshotellet.nu,
072-699 69 34.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Sommarens roligaste jobb? 

Till sommaren söker vi ett antal härliga talanger till våra olika avdelningar på Stadshotellet. Är du en positiv och glad person som tycker om att hugga i och hjälpa till det där det krävs, gillar att träffa människor och att ge god service? Vill du jobba i ett gäng som älskar att ta hand om gäster och att ge excellent service? Då kan det här vara ditt perfekta sommarjobb!

Detta kan du söka: 
- Frukost. Jobba tidigt på morgonen, ha resten av dagen fri. Hjälpa gästerna om de önskar något, plocka fram och bort mat, städa undan efter gäster, diska och annat som hör frukosten till. Här är du med och skapar en fin stämning för våra gäster när de intar dagens härligaste mål!
Skicka din ansökan till Food & Beverage manager Mikael And, restaurant@stadshotellet.nu

- Städ. Även här börjar du tidigt och får stora delar av dagen fri. Yngre personal bäddar främst sängar, äldre städar hela rum. Du tycker om att ha rent och fint omkring dig, är snabb och effektiv. Du är personen som aldrig kliver över en papperstuss på golvet utan stannar och tar upp den. Du är en mycket viktig pusselbit för att gästerna ska trivas på sina rum! 
Skicka din ansökan till Quality manager Tove Malmborg, tove.malmborg@stadshotellet.nu

- Receptionen. I receptionen jobbar man olika pass mellan 7 - 23. Du är spindeln i nätet och håller koll på det mesta på hotellet. Ser till att gästerna tas emot och checkas in på bästa sätt, att de vet vilken service vi hhar och att de hittar runt på hotellet. Din uppgift är att skapa en känsla som gör att gästerna längtar efter att komma tillbaka till oss! 
Skicka din ansökan till Front Sales manager Joel Hammarstedt, frontsales@stadshotellet.nu

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi har kollektivavtal. Timlön enligt avtal. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy