Jobba hos oss!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Vikarierande receptionist sökes! 

Vi söker en positiv talang med driv och engagemang för att ge den allra bästa servicen till våra gäster, så att de längtar efter att komma tillbaka till oss. En organiserad och stresstålig person som är lätt att tycka om och som älskar att jobba på hotell! 

För att vi ska passa bra ihop ser vi att du är ansvarstagande och trivs med självständigt arbete samtidigt som du bidrar på ett positivt sätt till en motiverad arbetsgrupp.För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och att vi har roligt tillsammans.För dig faller det sig naturligt att få våra gäster att känna sig välkomna hos oss.

Det är en fördel om du har ett eller flera års erfarenhet från att arbeta i hotellreception och gärna även från andra yrken i servicebranschen. Det innebär att du har arbetat i bokningssystem tidigare, att du har en stor digital vana och att du har lätt att lära dig nya datasystem.

I tjänsten ingår sedvanliga receptionsuppgifter som bokning, incheckning och utcheckning. En viktig funktion är merförsäljning av våra tjänster. Som receptionist har du god koll på de gäster som är hos oss och vad som pågår i våra olika avdelningar. Du är beredd på att hoppa in på en annan avdelning omså behövs.

Du ska behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Tjänsten innefattar schemalagd arbetstid på såväl kvällar som helger.

Varaktighet: Vikariat 18 månader med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Omgående.
Arbetstid: 75%, schemalagd arbetstid, även under helger och kvällar. Provanställning.  
Lön: Timlön enligt avtal.
Ansökan: Ansökningarna hanteras löpande, tillträde omgående. Skicka din intresseanmälan med personligt brev och CV till frontsales@stadshotellet.nu. Märk din ansökan med ”Receptionist”.

Övrigt
Vid frågor, kontakta vår Front Sales Manager Joel Hammarstedt, tfn. 072 – 699 69 30,  frontsales@stadshotellet.nu
 
Vi undanber oss samtal och epost från jobb och rekryteringstjänster. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.