Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Jobba hos oss!

Lediga tjänster:
Just nu söker vi köksmästare, kock, hovmästare, servitris/servitör. Se nedan!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 35 personer anställda året om men har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Letar du efter ett nytt, lite lugnare liv med livskvalitet, nära till jobbet, barnomsorg, skola och fritidsaktiviteter? Med en båtplats och fem minuter till skärgården? Ett liv där du både har det roligt på jobbet och tid för en fritid? Jobbar du inom restaurang idag? Se då hit!

I höst tar vi ännu större steg för att ta vår restaurang in i framtiden och till det söker vi ett antal personer. För oss är det viktigt att erbjuda en bra arbetsplats där personalen får vara med och utveckla och utvecklas, att vi har roligt tillsammans och att vi tar ett gemensamt ansvar för att våra gäster har det bra. Är du en engagerad person som brinner för att ge en riktigt bra upplevelse till dina gäster, som gärna tar plats i ett team som vill jobba framåt tillsammans så ser vi gärna att du hör av dig till oss!

Vi söker: Köksmästare, kock, hovmästare, servitris/servitör för fasta anställningar. Vi erbjuder även anställningar på enstaka dagar. Vi har kollektivavtal.

Ring vår Food & Beverage manager Mikael And på 072 – 699 69 34 för mer information och skicka din ansökan till restaurant@stadshotellet.nu

Vi ser fram emot att höra från dig!
2019-06-17

Nytänkande och kreativ Köksmästare med teamkänsla 

Vi söker en drivande och erfaren köksmästare, som tillför nytänkande, kreativa idéer och en stark teamkänsla. En person med brinnande intresse för matlagning! 

Vi befinner oss i en fas där vi nu sätter fokus på utvecklingen av vårt kök och restaurang. Vi ser över våra sätt att arbeta från litet till smått, hur vi arbetar tillsammans i teamet, vad vi erbjuder våra gäster för smaker och hur vi kan utveckla det. Vi vill utveckla vårt arbete med lokala leverantörer och som svanenmärkt hotell, restaurang och konferens är hållbarhet en viktig ingrediens. Vi söker en Köksmästare som tillsammans med oss vill vara med oss på vår resa för att ta vår gästupplevelse till helt nya höjder.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Food & Beverage manager. Det är din uppgift att leda och planera det dagliga arbetet i köket med övergripande ansvar för kökspersonal och disk. Du har ansvaret för att vår mat håller god kvalitet och smak. Du har det övergripande ansvaret för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, och livsmedelshygien, samt är delaktig i den dagliga driften. Du säkrar upp att vi har ett gott samarbete mellan köket och restaurangdelen.

Vi tror att du som person är bra på att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljön. Du är ansvarstagande och har troligen fått höra av andra att de tycker att du är en god ledare. Du är duktig på att se potentialen i andra människor, låter dem vara delaktiga, tycker om att dela med dig av det du kan i köket och inspirerar till kompetenshöjning. 

Du är insatt i gällande lagar och regler och efterlever dem föredömligt. 

Kvalifikationer:
Du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som köksmästare har du god förståelse för köksekonomi och får gärna ha visat goda ekonomiska resultat tidigare. Du har kunskap om och kontroll över kostnader och intäkter.

Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat, och har lätt för att kommunicera och samarbeta med all personal. För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera ditt arbetslag i köket, så att ni tillsammans når det dagliga målet. Som person är du lugn, kunnig, driven och arbetar målinriktat samt gillar utmaningar och förändringar. Du är positiv och det smittar av sig på andra. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är en flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Du är kreativ och engagerad i matlagning och restaurangarbete.

Med ditt intresse och kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och våra nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva vårt koncept framåt. Vi ser fram emot att du blir en del i vårt gäng! 

Frågor besvaras av hotelldirektör Stina Porsgaard, stina.porsgaard@stadshotellet.nu tfn. 070 - 618 47 40 samt av Food & Beverage manager Mikael And, restaurant@stadshotellet.nu,
072-699 69 34.

Vi ser fram emot din ansökan! 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.