Jobba hos oss!

Lediga tjänster:
Just nu söker vi köksmästare, kock, hovmästare, servitris/servitör. Se nedan!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 35 personer anställda året om men har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Sommarens roligaste jobb?    

Till sommaren söker vi ett antal härliga talanger till våra olika avdelningar på Stadshotellet. Är du en positiv och glad person som tycker om att hugga i och hjälpa till det där det krävs, gillar att träffa människor och att ge god service? Vill du jobba i ett gäng som älskar att ta hand om gäster och att ge excellent service? Då kan det här vara ditt perfekta sommarjobb!

Detta kan du söka: 
- Frukost. Jobba tidigt på morgonen, ha resten av dagen fri. Hjälpa gästerna om de önskar något, plocka fram och bort mat, städa undan efter gäster, diska och annat som hör frukosten till. Här är du med och skapar en fin stämning för våra gäster när de intar dagens härligaste mål! Du bör vara minst 15 år gammal. Skicka din ansökan till Food & Beverage manager Mikael And, restaurant@stadshotellet.nu

- Städ. Även här börjar du tidigt och får stora delar av dagen fri. Yngre personal bäddar främst sängar, äldre städar hela rum. Du tycker om att ha rent och fint omkring dig, är snabb och effektiv. Du är personen som aldrig kliver över en papperstuss på golvet utan stannar och tar upp den. Du är en mycket viktig pusselbit för att gästerna ska trivas på sina rum! Du bör vara minst 15 år gammal.  Skicka din ansökan till Quality manager Tove Malmborg, tove.malmborg@stadshotellet.nu

- Receptionen. I receptionen jobbar man olika pass mellan 7 - 23. Du är spindeln i nätet och håller koll på det mesta på hotellet. Ser till att gästerna tas emot och checkas in på bästa sätt, att de vet vilken service vi har och att de hittar runt på hotellet. Att du tycker om att sälja är viktigt, eftersom du ska rekrytera stamgäster, sälja garageplatser och drycker i lobbybaren. Din uppgift är att skapa en känsla som gör att gästerna längtar efter att komma tillbaka till oss! Du måste vara minst 18 år. Skicka din ansökan till Front Sales manager Joel Hammarstedt, frontsales@stadshotellet.nu

Du kan även komma in och lämna din ansökan i receptionen. Söker du tjänster på flera avdelningar är det viktigt att du skriver det på kuvertet som du lämnar in. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi har kollektivavtal. Timlön enligt avtal. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

2020-02-02

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.