Best Western Plus Västerviks Stadshotell

100

Jobba hos oss

Lediga tjänster:
Just nu söker vi en ekonom till Stadshotellet/Slottsholmen, se nedan, samt ett antal tjänster till Slottsholmen via Happyr

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 35 personer anställda året om men har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Slottsholmen öppnar i maj 2018 och vi kommer då att vara 16 anställda året runt och en hel del timanställda. Arbetet med att öppna restaurangen och hotellet pågår för fullt. 

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu och/eller Karin Englund som arbetar med personalfrågor adm@stadshotellet.nu.

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Ekonom till Stadshotellet och Slottsholmen

Vi söker en ekonom till Västerviks Stadshotell och Slottsholmen för anställning så snart som möjligt. Vår verksamhet är för närvarande i ett mycket expansivt skede då vi öppnar Slottsholmen restaurang och hotell i maj. På Stadshotellet är vi ca 35 anställda året runt och många fler timanställda över året. Vi omsätter drygt 36mkr, varav 61% på hotellet och övrigt på restaurangverksamheten. På Slottsholmen kommer vi att vara ca 16 anställda och även här ett stort antal tim anställda. Vi har tydliga värderingar, regler och riktlinjer i båda företagen. 

Att arbeta hos oss innebär att ha med många härliga människor att göra, både anställda och gäster. Det ställer krav på att man är glad och positiv, tillmötesgående och samarbetsvillig - och älskar hotell- och restaurangbranschen! 

Arbetsuppgifter: 
- Att ha ett leende och ett stort hjärta för både gäster och arbetskamrater
- Löpande bokföring, moms- och skatteredovisning, hantering av leverantörs- och kundreskontra, bokslut
- Löpande avstämningar av konton
- Ta fram underlag för rapportering samt biträda hotelldirektören vid rapportering, analyser och budgetering
- Hantering av tidsrapportering och löneutbetalningar, personaladministration och HR-frågor

Egenskaper och formella krav: 
Du som söker jobbet har några års dokumenterad erfarenhet av arbete med likartade uppgifter alternativt från en redovisningsbyrå. Kunskaper inom HR är meriterande. Du är stresstålig, lugn, noggrann och metodisk.  En positiv, självgående och lösningsorienterad person som gillar att ta ansvar och har koll på läget. Du kommer att ha ett stöd i hotelldirektören och från ledningsgruppen men är den enda som hanterar dina arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du själv har ordning på vad som ska göras, när och hur.  

För oss är det ett extra plus om du är intresserad av service, mat och dryck. Att du är intresserad av ekonomi och HR ser vi som självklart. Du är internationellt nyfiken, gillar att resa och att uppleva det där ögonblicket då man går från service till excellent värdskap. 

Våra system: 
Fort Knox, vi lämnar just nu Hogia Hotell & Restaurang. 
Caspeco för tidsrapportering och lönehantering. 
Open Solution och Caspeco som kassasystem, i höst enbart Caspeco. 
HotSoft8 som bokningssystem för hotell- och konferens.
Office 365. 

Slottsholmen ligger i ett dotterbolag till Västerviks Stadshotell. Som ekonom hos oss arbetar du både på Slottsholmen och Västerviks Stadshotell, med kontor på Stadshotellet. I förlängningen även på Vimmerby Stadshotell, vilket innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Slottsholmen är en rökfri arbetsplats. 

Rekryteringen sker löpande och vi hoppas få rätt person på plats så snart som möjligt för överlämning från nuvarande ekonom. 
Tjänsten är heltid 100% och tills vidare. Vi använder oss av provanställning på alla positioner. 
Vi har kollektivavtal.

Ansökan: Vi använder oss av rekryteringsverktyget Happyr vilket sker digitalt och innehåller ett test. Du hittar länken till registrering av ansökan (där du kan lämna in CV och personligt brev) och test här. Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt: Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard på  stina.porsgaard@stadshotellet.nu.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.