Best Western Plus Västerviks Stadshotell

100

Jobba hos oss

Lediga tjänster:
Just nu söker vi köksmästare, restaurangchef, kock, servitör/servitris, hostess, konferensvärd/inna, vaktmästare (deltid). Skicka din intresseanmälan tillsammans med cv och personligt brev till stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Att arbeta hos oss
Vi är ca 30 personer anställda året om men har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi gör för närvarande ett arbete i vår ledningsgrupp där målet är att vi ska vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"


Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu och/eller Karin Englund som arbetar med personalfrågor adm@stadshotellet.nu.

Här publicerar vi lediga tjänster.
 Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse