Jobba hos oss!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Kock! Servispersonal! Extrapersonal!

Vi söker flera nya stjärnor till olika avdelningar hos oss. Ta möjligheten att söka ett jobb på ett framtidsfokuserat och mycket serviceinriktat svanenmärkt företag. Vi är ett fantastiskt gäng och vi ser fram emot din ansökan! 

Kock/Sous Chef samt servispersonal till Gustawas Kök & Bar 
Vi öppnade Gustawas Kök & Bar i maj och konceptet har snabbt blivit mycket omtyckt av våra gäster. Vi ser att antalet gäster ökar för varje dag som går. Även efterfrågan på konferenser, bröllop, fester och catering ökar och vi behöver därför fler händer som tar hand om våra gäster för att kunna fortsätta med den höga kvalitet och servicenivå som vi vill hålla. 

 - Vi söker en självgående kock/sous chef som kan avlasta vårköksmästare och se till att kvalitén på maten håller en jämn och hög nivå. Visöker dig som är kreativ och har öga för fina uppläggningar och är noggrann medbåde maten och med hygien och städning. Du har lätt för att samarbeta med andrai köket och de övriga på hotellet/ restaurangen. Vi erbjuder ett arbete medvarierande uppgifter där största fokusen ligger på kvällsservice ochhelgarbete.
Du behöver kunna kommunicera flytande påsvenska alternativt engelska.
Tjänsten är en tills vidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost. 
Ansökan och frågor: Food & Beverage manager Mikael And 072 - 699 69 34,  restaurant@stadshotellet.nu

- Servispersonal samt extrapersonal 
Vi söker flera personer till servering i vår nyöppnade restaurang Gustawas Kök & Bar samt på fester, beställningar, luncher samt inför julbordssäsongen. Vi söker glada och effektiva talanger som tycker om att ge den bästa tänkbara servicen till gästerna. Ett stort plus är om man har tidigare erfarenheter från kvällsservering på restaurang, besitter viss vinkunskap och har ett högt servicekunnande. Du behöver kunna kommunicera flytande på svenska alternativt engelska.
För rätt person finns det möjlighet till tillsvidaretjänst med provanställning men vi har även stort behov av personer för extrajobb.
 
Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost. 
Ansökan och frågor: Food & Beverage manager Mikael And 072 - 699 69 34,  restaurant@stadshotellet.nu

- En hotellreceptionist för extrajobb
Fyrstjärniga Best Western Plus Västerviks Stadshotell är Västerviks största hotell med 101 rum, 10 konferensrum, spaavdelning och restaurangverksamhet. Vi söker en positiv talanger med driv och engagemang för att ge den allra bästa servicen till våra gäster, så att de längtar efter att komma tillbaka till oss. Man behöver vara organiserad och stresstålig, vara lätt att tycka om och älska att jobba på hotell för att kunna jobba hos oss. Vi behöver nu en person för extrajobb på helger och för inhopp när det behövs, ca 20%. 
Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost. 
Ansökan och frågor: Front Sales Manager Joel Hammarstedt, tfn. 072 – 699 69 30,  frontsales@stadshotellet.nu

På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om menvi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklartkollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare somattraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi bl.a. tagitfram en medarbetarfilosofi tillsammans med all personal. 

Hotellreceptionister sökes! 

Vi söker två positiva talanger med driv och engagemang för att ge den allra bästa servicen till våra gäster, så att de längtar efter att komma tillbaka till oss. Man behöver vara organiserad och stresstålig, vara lätt att tycka om och älska att jobba på hotell för att kunna jobba hos oss. Vi har just nu en tjänst på 75% anställning och en som är ett extrajobb på helger, ca 20%. 

För att vi ska passa bra ihop ser vi att du är ansvarstagande och trivs med självständigt arbete samtidigt som du bidrar på ett positivt sätt till en motiverad arbetsgrupp. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och att vi har roligt tillsammans. Det faller sig naturligt för dig att få våra gäster att känna sig välkomna hos oss.

Det är en fördel, men inget absolut krav, om du har ett eller flera års erfarenhet från att arbeta i hotellreception och gärna även från andra yrken i servicebranschen. Det innebär att du har arbetat i bokningssystem tidigare, att du har en stor digital vana och att du har lätt att lära dig nya datasystem. 

I tjänsten ingår sedvanliga receptionsuppgifter som bokning, incheckning och utcheckning. En viktig funktion är merförsäljning av våra tjänster. Som receptionist har du god koll på de gäster som är hos oss och vad som pågår i våra olika avdelningar. Du är beredd på att hoppa in på en annan avdelning om så behövs.

Du ska behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Tjänsten innefattar schemalagd arbetstid på såväl kvällar som helger. Om det innebär att du behöver flytta till Västervik för denna tjänst så hjälper vi dig gärna med kontakter för att hitta boende och annat.

Tillträde: Omgående.
Arbetstid och varaktighet:
Tjänst 1: 75% tillsvidare, schemalagd arbetstid, även under helger och kvällar. Provanställning. Tjänst 2:  Extrajobb på helger ca 20%, med möjlighet till fler pass.  
Lön: Timlön enligt avtal.
Ansökan: Ansökningarna hanteras löpande, tillträde omgående. Skicka din intresseanmälan med personligt brev och CV till frontsales@stadshotellet.nu. Märk din ansökan med ”Receptionist”.

Övrigt
Vid frågor, kontakta vår Front Sales Manager Joel Hammarstedt, tfn. 072 – 699 69 30,  frontsales@stadshotellet.nu
 
Vi undanber oss samtal och epost från jobb och rekryteringstjänster. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.