Jobba hos oss!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Stina Porsgaard stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Bli hotellservicestjärna hos oss! 

Vi behöver utöka vårt team på Best Western Plus Västerviks Stadshotell och söker en ny stjärna som gärna hugger i för att arbeta där det behövs. Med en bas i receptionen och arbete även inom t.ex. städ, konferens, frukost och servis, så är det här det perfekta jobbet för dig som vill växa in i och utvecklas inom hotell- och restaurang! Du kommer att få full stöttning av teamet omkring dig och utbildning på plats.

Det är en fördel om du har arbetat inom service tidigare men det är inget krav. Det viktigaste är att du har en vilja och ett engagemang att överträffa våra gästers förväntningar. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt och har koll på våra gäster och vad som pågår i huset under din arbetstid.

Grundförutsättningar för den här tjänsten är:
- Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
- Att du är flexibel och förstår att det är lika viktigt att ett hotellrum är välstädat och att frukosten är fräsch, välordnad och påfylld, som att gästerna får ett varmt bemötande oavsett var de befinner sig på hotellet.
- Att du arbetar snabbt och effektivt vid dator och telefon.
- Att du är positiv och glad och brinner för att ge våra gäster en excellent upplevelse.

Som anställd inom ett Best Westernhotell kan du som vill se fram emot goda karriärmöjligheter på 4500 hotell världen runt! Du får även många fördelar inom Best Westerns lojalitetsprogram och har möjlighet till rabatter och frinätter på alla hotell i kedjan. Dessutom får du som fast anställd hos oss massage en gång per månad och möjlighet att träna i vårt eget, fina hotellgym.

Om anställningen:
Vi söker en person för anställning omgående.
100%, dagar, kvällar och helger. Vår verksamhet har öppet dygnet runt, året runt.
Tjänsten är till en början ett vikariat men för rätt sökande finns chans till tillsvidareanställning.
Tjänsten innefattar arbete på dagar, kvällar och helger.
Vi har kollektivavtal.
Västerviks Stadshotells restaurang, konferens och hotell är miljömärkt av Svanen.

Sök nu!
Skicka ditt cv och ett personligt brev till vår Front Sales manager Joel Hammarstedt på frontsales@stadshotellet.nu Joel besvarar gärna de frågor som du har! 

Vi undanber oss samtal och epost från jobb och rekryteringstjänster.

2022-06-10

Erfaren servitör/servitris med dryckeskompetens

Om tjänsten
Vi bygger ett nytt serviceteam och söker därför en rutinerad, positiv och effektiv servitris/servitör med kunskap inom drycker till vår restaurang Gustawas Kök & Bar, som vi öppnade i maj 2021 och som snabbt har blivit omtyckt av våra gäster. Du kommer även att arbeta med servering och viss planering inom vår festvånings-, konferens- och eventverksamhet. För rätt person finns möjligheter att utvecklas till att ta mer ansvar, t.ex. som hovmästare och inom festvåning.
Egenskaper:
Positiv, glad, energisk
Effektiv, säljande
Lojal med integritet

Kompetens
Det finns möjlighet att få viss utbildning på arbetsplatsen men följande är viktigt:
Minst 2-4 års dokumenterad yrkesvana
Formell utbildning inom området (är meriterande)
Dryckeskunskaper, utbildning på området
Flytande engelska och svenska i tal och skrift

Vi tar emot ansökningar skrivna på svenska, då svenska är ett av våra krav för tjänsten. Vi använder oss av provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidaretjänst.
Vi avböjer kontakter från rekryterings- och annonsbyråer gällande denna tjänst.

Ansökan och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Ansökningarna hanteras därför löpande. Vi tillämpar normalt sett provanställning.

Niclas Gustafsson
Restaurangchef
restaurant@stadshotellet.nu
0490-82000
072-699 69 34

Vi söker nya stjärnor till restaurangen!

Nu söker vi nya stjärnor till Gustawas Kök & Bar och till vår festvåningsverksamhet. Ta möjligheten att få jobba på ett personalfokuserat, framtidsinriktat svanenmärkt företag med kvalitet, omtanke, personligt och professionellt som ledord. Vi erbjuder både tills vidare tjänster och säsongsjobb. Självklart har vi kollektivavtal. 

Vi söker: 
- Kock / Sous chef. Vi söker kockar på olika nivåer, även sous chef. Du behöver ha en formell utbildning och några års erfarenhet. Kommer du även direkt från en meriterad skola så ser vi att vi tillsammans skulle kunna utveckla dig till en riktigt lysande kock i drift. Det viktigaste är att du söker dig till oss så tar vi det därifrån. Tjänsten är en tillsvidare anställning. FINDERS FEE! *

- Serverande sommelier. Du arbetar med vårt dryckessortiment, vidareutvecklar vårt vinutbud tillsammans med våra leverantörer, kan hålla en vinprovning (eller provning av andra drycker), ser till att vår meny är komplett med passande drycker till alla rätter. Till vardags arbetar du i matsalsteamet och på sikt kan du även få mer ansvar inom festvåning. Tjänsten är en tillsvidare anställning. FINDERS FEE! *

- Festvåningsansvarig servitris/servitör. Förutom att du arbetar i servisen är du ansvarig för att våra gruppbokningar, fester och bröllop fungerar på allra bästa sätt i allt från planering till utförande och uppföljning. Ett riktigt kul jobb för festfixaren! Tjänsten är en tillsvidare anställning.

- Servitör/servitris. Oftast befinner du dig i matsalen men du gör även inhopp på events och i festvåningen. Du får gärna ha erfarenhet, vinkunskap är meriterande, men absolut viktigast för oss är att du är rätt personlighet: Både gästerna och dina arbetskamrater uppskattar dig och du gör ditt yttersta för att alla ska trivas och för att överträffa gästens förväntningar. Tjänsten är en tillsvidare anställning.

- Extrapersonal till fester och bröllop. Vi letar efter dig som tycker att service är det bästa som finns, som är effektiv och som inte räds att ta i när det behövs. Kan du inte bära tallrikar än så  lär vi dig! Flera tjänster, behovsanställning "enstaka dagar" året om med tyngdpunkt under julbords- och bröllopssäsong. 

Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost till oss och eftersom vi söker så många olika roller behöver du markera din ansökan med vilken tjänst du söker - detta är viktigt! 

Ansökan och frågor: hotelldirektör Stina Porsgaard, stina.porsgaard@stadshotellet.nu
Vi ser fram emot att du hör av dig. Varmt välkommen med din ansökan! 

* Finders fee - Om du tipsar om en person som sedan blir anställd hos oss på en fast tjänst så betalar vi ut 10 000kr till dig när/om personen har jobbat hos oss i sex månader. Tipsa genom att skicka ett mejl till info@stadshotellet.nu med kort information om personen och med kontaktuppgifter till hen så att vi kan ta kontakt. Kommer samma tips från flera håll så betalas hittelönen till den som var först. 

2022-05-12

Kock! Servispersonal! Extrapersonal!

Vi söker flera nya stjärnor till olika avdelningar hos oss. Ta möjligheten att söka ett jobb på ett framtidsfokuserat och mycket serviceinriktat svanenmärkt företag. Vi är ett fantastiskt gäng och vi ser fram emot din ansökan! 

Kock/Sous Chef samt servispersonal till Gustawas Kök & Bar 
Vi öppnade Gustawas Kök & Bar i maj och konceptet har snabbt blivit mycket omtyckt av våra gäster. Vi ser att antalet gäster ökar för varje dag som går. Även efterfrågan på konferenser, bröllop, fester och catering ökar och vi behöver därför fler händer som tar hand om våra gäster för att kunna fortsätta med den höga kvalitet och servicenivå som vi vill hålla. 

 - Vi söker en självgående kock/sous chef som kan avlasta vårköksmästare och se till att kvalitén på maten håller en jämn och hög nivå. Visöker dig som är kreativ och har öga för fina uppläggningar och är noggrann medbåde maten och med hygien och städning. Du har lätt för att samarbeta med andrai köket och de övriga på hotellet/ restaurangen. Vi erbjuder ett arbete medvarierande uppgifter där största fokusen ligger på kvällsservice ochhelgarbete.
Du behöver kunna kommunicera flytande påsvenska alternativt engelska.
Tjänsten är en tills vidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost. 
Ansökan och frågor: Food & Beverage manager Mikael And 072 - 699 69 34,  restaurant@stadshotellet.nu

- Servispersonal samt extrapersonal 
Vi söker flera personer till servering i vår nyöppnade restaurang Gustawas Kök & Bar samt på fester, beställningar, luncher samt inför julbordssäsongen. Vi söker glada och effektiva talanger som tycker om att ge den bästa tänkbara servicen till gästerna. Ett stort plus är om man har tidigare erfarenheter från kvällsservering på restaurang, besitter viss vinkunskap och har ett högt servicekunnande. Du behöver kunna kommunicera flytande på svenska alternativt engelska.
För rätt person finns det möjlighet till tillsvidaretjänst med provanställning men vi har även stort behov av personer för extrajobb.
 
Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost. 
Ansökan och frågor: Food & Beverage manager Mikael And 072 - 699 69 34,  restaurant@stadshotellet.nu

- En hotellreceptionist för extrajobb
Fyrstjärniga Best Western Plus Västerviks Stadshotell är Västerviks största hotell med 101 rum, 10 konferensrum, spaavdelning och restaurangverksamhet. Vi söker en positiv talanger med driv och engagemang för att ge den allra bästa servicen till våra gäster, så att de längtar efter att komma tillbaka till oss. Man behöver vara organiserad och stresstålig, vara lätt att tycka om och älska att jobba på hotell för att kunna jobba hos oss. Vi behöver nu en person för extrajobb på helger och för inhopp när det behövs, ca 20%. 
Ansökan med personligt brev och CV skickas per epost. 
Ansökan och frågor: Front Sales Manager Joel Hammarstedt, tfn. 072 – 699 69 30,  frontsales@stadshotellet.nu

På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om menvi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklartkollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare somattraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi bl.a. tagitfram en medarbetarfilosofi tillsammans med all personal. 

Hotellreceptionister sökes! 

Vi söker två positiva talanger med driv och engagemang för att ge den allra bästa servicen till våra gäster, så att de längtar efter att komma tillbaka till oss. Man behöver vara organiserad och stresstålig, vara lätt att tycka om och älska att jobba på hotell för att kunna jobba hos oss. Vi har just nu en tjänst på 75% anställning och en som är ett extrajobb på helger, ca 20%. 

För att vi ska passa bra ihop ser vi att du är ansvarstagande och trivs med självständigt arbete samtidigt som du bidrar på ett positivt sätt till en motiverad arbetsgrupp. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och att vi har roligt tillsammans. Det faller sig naturligt för dig att få våra gäster att känna sig välkomna hos oss.

Det är en fördel, men inget absolut krav, om du har ett eller flera års erfarenhet från att arbeta i hotellreception och gärna även från andra yrken i servicebranschen. Det innebär att du har arbetat i bokningssystem tidigare, att du har en stor digital vana och att du har lätt att lära dig nya datasystem. 

I tjänsten ingår sedvanliga receptionsuppgifter som bokning, incheckning och utcheckning. En viktig funktion är merförsäljning av våra tjänster. Som receptionist har du god koll på de gäster som är hos oss och vad som pågår i våra olika avdelningar. Du är beredd på att hoppa in på en annan avdelning om så behövs.

Du ska behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Tjänsten innefattar schemalagd arbetstid på såväl kvällar som helger. Om det innebär att du behöver flytta till Västervik för denna tjänst så hjälper vi dig gärna med kontakter för att hitta boende och annat.

Tillträde: Omgående.
Arbetstid och varaktighet:
Tjänst 1: 75% tillsvidare, schemalagd arbetstid, även under helger och kvällar. Provanställning. Tjänst 2:  Extrajobb på helger ca 20%, med möjlighet till fler pass.  
Lön: Timlön enligt avtal.
Ansökan: Ansökningarna hanteras löpande, tillträde omgående. Skicka din intresseanmälan med personligt brev och CV till frontsales@stadshotellet.nu. Märk din ansökan med ”Receptionist”.

Övrigt
Vid frågor, kontakta vår Front Sales Manager Joel Hammarstedt, tfn. 072 – 699 69 30,  frontsales@stadshotellet.nu
 
Vi undanber oss samtal och epost från jobb och rekryteringstjänster. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.