Jobba hos oss!

Att arbeta hos oss
På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Ann- Charlott Rickne manager@stadshotellet.nu

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss. Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!

Nu söker vi en kock! 

Köket på Västerviks Stadshotell är en man kort! Är du kock och vill göra vårt kök komplett?

Västerviks Stadshotell erbjuder allt under ett tak. I vårrestaurang Gustawas Kök och Bar serverar vi Västervikare såväl somhotellgäster. Vi har 10 konferensrum, en festvåning och serverar lunch, måndagtill fredag. Vår grundfilosofi i köket är svensk matlagning med influenser frånhela världen.

Du har en grundläggande restaurangutbildning, har några årserfarenhet från yrket och känner dig trygg i din kockrock. Du vill alltidutvecklas, har ett genuint intresse för matlagning och har något att tillföra.Du gillar att ha ordning omkring dig och vill jobba med likasinnade på enstabil och spännande arbetsplats.

Vår köksmästare på Västerviks Stadshotell har 20 årserfarenhet i yrket och har tävlat i matlagning i sina ungdomsår.

Tjänsten är på heltid, 100%. Kvällar och helger förekommer. Vitillämpar 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan som ska innehålla ett CV &riktat personligt brev där du lyfter fram vad du kan tillföra VästerviksStadshotell. Vi träffar personer löpande och hittar vi den rätte, kan vi kommaatt tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen.

Skicka din ansökan till headchef@stadshotellet.nu. Vidfrågor kontaktar du Carl-Oscar Carlsson, köksmästare 076-87 99 212

2023-01-04
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.