Konferensmat

Fika lite extra

Vi vet att en fika är viktigt när man möts, och där har vi självförtroende nog att säga att våra gäster brukar vara mycket nöjda. Vi har allt från en enkel fika med kaffe och kaka, till en smörgås med grönt på. Ofta väljer våra gäster vår läckra fikabuffé, som brukar få mötesdeltagarna att känna sig lite extra uppmärksammade. Förutom allt det söta finns det alltid ett fruktalternativ för de som helst håller sig från fikabrödet. Till fikat serverar vi alltid ett gott, ekologiskt fairtradekaffe och ett bra sortiment av téer.

Vi har ett stort utbud, många förslag och är alltid intresserade av att komma dig till mötes. Vi kan också skräddarsy enligt era önskemål. Under hela dagen finns vår konferensservice redo för att hjälpa till och lösa eventuella frågor som uppkommer.


Kontakta våra mötesspecialist Camilla Sparf om du är intresserad av mer information eller önskar boka.
Tfn 0490 - 82 000 alternativt
meetings@stadshotellet.nu

Förfrågan >>

Lunch och middag

Vår restaurang Gustawas Kök & Bar är  mycket trivsam och har en skön stämning. Precis som bryggaränkan Gustawa lade all sin kärlek, tanke och omsorg i ölhantverket runt 1850-talet så gör vi det i vår service, maten och drycken. Våra r¨åvaror är svenska, gärna lokala, så långt det går. 

Under er konferens serverar vi er vår goda dagens lunch i form av enrätters eller tvårätters, helt enligt ert val. Vi dukar upp fint åt er och serverar maten vid bordet, så att er tid blir så effektiv som möjligt och så att upplevelsen blir bra. Våra mötesvärdar hjälper er med menyerna och du kan även få dem på förhand om så önskas.  

Våra kockar är självklart flexibla om ni har andra önskemål vad gäller lunchen men även när det kommer till middag. Vi har fina en- till trerättersmenyer, som brukar vara uppskattade av våra gäster, och vi skräddarsyr även gärna en meny specifikt för er konferens så att den passar just dig och dina gäster. 

Vi har rykte om oss att även lösa specialkost på ett bra sätt. För att det ska bli så bra som möjligt för er önskar vi få information om specialkost senast två dagar innan er ankomst. Det är viktigt för oss och våra kockar att alla våra gäster och deras smaklökar blir nöjda med besöket kos oss! 

Bankett, supé och events

Våra kockars målsättning är att
alltid överträffa era förväntningar, oavsett om det är en konferenslunch eller en supé som står på menyn. En del större grupper väljer att ha en mer bankett- eller supéliknande middag i t.ex. vår festvåning Utsikten. Där tar vi emot upp till 150 gäster för middag och serverar även en fantastisk utsikt över havet och staden. Vi har även Kungsgrundet där vi tar emot ännu fler gäster. Vår sommelier hjälper gärna till att ta fram goda drycker till den mat som våra kockar tar fram förslag på åt er. Välsmakande mat, hög kvalitet och god, personlig service är viktigt för oss!  

Vi har även en Black Rock Fyr upplevelse, där vi tar med vår spektakulära grill någonstans ut i naturen - dit du önskar - och grillar för våra gäster. Vid mindre grupper kan gästerna själva grilla sina råvaror. Ett trevligt sätt att umgås! 

Om ni önskar ha er konferens på ett annat ställe så kan vi naturligtvis ta hand om er matupplevelse. Vi har mycket goda cateringmöjligheter! 

 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.