Våra konferenslokaler

Konferenslokaler

Vi har ett antal moderna mötesrum av olika storlekar och tar emot den minsta gruppen upp till 200 personer. Under spridningen av Covid-19 är det vår starka rekommendation att välja en större lokal så att vi kan placera deltagarna lite längre ifrån varandra. Vi har tillgång till digital utrustning ifall man har deltagare som behöver vara med på länk. Har du speciella önskemål så hjälper vi gärna till med att lösa det! 

Har du frågor? Kontakta våra mötesspecialist Camilla Sparf: Tfn 0490 - 82 000 eller meetings@stadshotellet.nu

Förfrågan >>

Utsikten

På vår sjätte våning, med en fantastisk utsikt över havet och staden ligger vår konferenslokal och festvåning Utsikten. Här får upp till 150 personer plats. Pauserna tar man på den stora balkongen och får frisk luft blandad med det goda ekologiska kaffet. Många väljer att konferera i Utsikten på dagen och ha sin middag eller bankett här framåt kvällen.

Biosittning        150p
Skolsittning      ca 125p
Runda bord      ca 120p

Biblioteket

I anslutning till Utsikten, en trappa ned, ligger den enda lokalen utan en given koppling till skärgården. När du kommer in kommer du dock att förstå namnet. Mysigt, ombonat och lugnt är känslan här. Soffor och fåtöljer är ordnade i grupper och kan t.ex. användas för grupparbeten. Här passar även mingel, releaser och events. Självklart finns all konferensteknik även här.  

Max antal           50p

Sladö

Sladö är en liten ö med ett rikt fågelliv, förbunden med Hasselö i Västerviks skärgård. Vi tänkte lite annorlunda – och tog flamingos till Sladö. Detta är ett utmärkt rum för styrelsen, ledningsgruppen och andra möten om 2 till 10 personer.

Styrelsebord      10pHasselö

En mindre lokal med fin, modern inredning. Karaktäriseras av svarta konferensbord och stolar på väggarna. Hasselö används ofta för utbildningar eller andra möten där en person står framme vid ”tavlan” men fungerar givetvis även bra i andra sammanhang. Normalt möblerad för 12 personer men vi stuvar om så att ni får rummet som ni önskar det. 

Biosittning        20p
Skolsittning      16p
U-bord               12p

Torrö

På entréplan hittar vi Torrö, som har blivit en favoritlokal för många av våra grupper. Kanske för de härliga träden och kanske för det lilla förrummet där man kan sitta ned vid kortare pauser. Härifrån är det även nära till frisk luft vid pauser och till restaurangen vid lunchtid.

Biosittning        50p
Skolsittning      34p
U-bord               16p

 

Skansholmen

Vår mest populära lokal för den mellanstora gruppen, för läget i huset och för dess öppna form där det är enkelt att anpassa även under mötet.

Biosittning       100p
Skolsittning      60p
U-bord               34p


Krokö

Krokö liknar våra grupprum men här har man möjlighet att stänga om sig. Ett långt, smalt styrelsebord avlutas med ett stort fönster ut mot Storgatan.

Styrelsebord    12pKungsgrundet

Många som har varit i Västervik på besök förr i tiden har varit på Stadshotellets nattklubb. De skulle inte känna igen sig nu! Helrenoverad och med fräsch inredning är Kungsgrundet uppskattad av större grupper. Här finns en scen, en bar men även fina konferensfaciliteter. En mångsidig lokal där vi tar emot allt från seminariebokningar, konferenser, föreningsmöten till middagar, bröllop och rena partys. 

Biosittning        200p
Party                  350p

Jungman

Vår frukost brukar vara omtyckt av många och en god idé kan vara att ha ett frukostmöte tidigt på morgonen, särskilt om man ska mötas med människor som har svårt att komma ifrån under dagen. Intill frukostbuffén ligger Jungman, som passar perfekt både för frukost- och lunchmöten. 

Svit 427

För anställningsintervjun, det svåra samtalet eller när ni behöver sitta några personer och arbeta igenom något i avskildhet så passar vår
svit 427 bra. Här har vi ingen teknisk utrustning utan fokus är mötet mellan
människor. 

Bord         6p

Grupprum

Vi har totalt 5 st grupprum runt om på hotellet med plats för 12 personer i varje. De ligger på relativt lugna platser med få andra gäster men det är bra att vara medveten om att man inte kan stänga om sig. Passar perfekt för grupparbeten och diskussioner. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.