Konferensaktiviteter

Förgyll din konferens med en aktivitet som stärker teamet, ger en annorlunda upplevelse eller som en extra uppskattning till deltagarna. Vi har ett antal olika aktiviteter att välja mellan men tar gärna fram något specifikt till er om ni har egna önskemål. Kika på våra färdiga förslag nedan. Vill du göra en bokningsförfrågan går det bra att skriva under Meddelande om det är någon särskild som du är intresserad av. 

Black Rock Fyr

Grilla gott kött, grönsaker och fisk på en klippa i vår vackra skärgård. Njuta av frisk luft och kall dryck. Visst låter det härligt? Vår Black Rock Grill är en stor, vedeldad grill som vi tar med oss ut för att kunna servera dig en middag att minnas.

Små, stora och mellanstora grupper

Vinprovning

Vi ordnar dryckesprovningar efter era önskemål. Rött, vitt, rosé, champagne, öl, whisky...? Kanske en kamp mellan amerikanska och europeiska viner? Vi tar väl hand om er under en spännande timma. 

Små och mellanstora grupper

Spa Skönare Liv 

För den mindre gruppen passar en stund i vår spaavdelning bra. Här finns jacuzzi, bastu, pool och relax. Vi servar er med något gott att dricka, plockmat och vad ni önskar. Möjlighet finns även att lyxa till det lite extra och boka välgörande behandlingar. 

Små grupper

Professionell underhållning

Ibland vill man ha ett riktigt högklassisk underhållning till sitt möte. Vi har avtal med flera artiststall och hjälper gärna till med att hitta rätt upplevelse för just er.

Stora och mellanstora grupper

Poker Tasting

Poker Tasting är en annorlunda  form av vinprovning där det är viktigare att ha en bra strategi än en duktig näsa. Man satsar marker på vad som finns i glasen - flest marker i slutet vinner!

Små och mellanstora grupper

Skärgårdstur

Är man i Västervik är en tur ut i skärgården en självklarhet för många. Vi specialsyr turer för våra grupper, antingen om det är med stora m/s Ellen Key eller med en mindre båt bara för er. Vill ni ha middagen ute i skärgården så löser vi även det.

Små, stora och mellanstora grupper

Yoga

En kvalitativ paus under er konferens hos oss kan vara en stunds yoga tillsammans. Vår instruktör tar hand om er och ser till att ni kommer i stämning och ned i varv. En aktivitet som fungerar för alla. 

Små grupper 

Segway och Gocart

Spänning utlovas! Det här är aktivitetsvalet för den tävlingsinriktade beställaren. Ni får en genomgång och testkör innan det är dags för race. Dessa är lite olika upplagda beroende på om det är segway eller gocart. Båda aktiviteterna slutar dock med en prisutdelning. Kanske är det du som står högst upp på pallen?

Små och mellanstora grupper

Golf

Besök Västerviks golfklubb och spela en runda eller stå en stund på rangen och öva på er swing. På Ekhagen finns en naturskön golfbana där man får ta del av den fina miljön i Västervik. Vi hjälper er att boka. 

Små grupper 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.