Konferera och möts på Västerviks Stadshotell

Koncentrera dig på din viktiga konferens och låt oss sköta resten!
Vi hjälper dig att arrangera ditt möte eller konferens i våra lokaler, från minsta gruppen och upp till 200 personer. Är ni ännu fler arbetar vi med en samarbetspartner, bara tre minuter från hotellet, och arrangerar konferenser för upp till 340 personer. Våra konferenslokaler har trådlöst Internet, dataprojektorer, luftkonditionering och självklart en riktigt bra konferensservice.

Hotellet har tillgång till mötesspecialiserad personal, fokus ligger på att se till att alla möten och konferenser sker på bästa möjliga sätt. Kontakta gärna receptionen när du går i mötestankar så ger vi dig ett förslag på hur vi kan ge dig en konferens som möter alla dina behov. Du kan även gå in på våra undermenyer för att få mer information.

Du når hotellets mötesspecialister via vår växel 0490-820 00 eller via meetings@stadshotellet.nu

Läs mer om våra lokaler, aktiviteter och paket!

Konferenslokaler Olika syften/storlekar, alltid modernt! »
Konferensmat Vällagad mat, fin kvalitet & god service! »
Konferensaktiviteter Förgyll mötet, stärk teamet! »
Förfrågan Få ett förslag från oss! »

Skicka en konferensförfrågan

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.