Tillsammans skapar vi lyckade möten!

Äntligen är det dags att mötas igen! För oss som brinner för att ta hand om våra gäster med vår personliga service, som älskar att jobba med de små detaljerna som får allt att fungera kring mötena och som bara vill att alla ska få smaka vår goda mat och fika så känns det såklart riktigt bra! Under pandemin har vi ställt om så att vi kan erbjuda både digitala och hybridmöten och vi har även laddat upp med bra aktiviteter som ger ett värde till gästerna. Vår mötesspecialist Camilla står minst sagt i startblocken för att få leverera offerter och att få ta hand om er på plats hos oss!

Vår ambition har alltid varit att du ska kunna koncentrera dig på din viktiga konferens där du säkert har ett uppsatt mål - vi tar hand om allt runtomkring. Det ska vara smidigt att ha möten hos oss och man ska vara trygg med att det fungerar bra. Ibland händer det något oväntat - vi är kända för "att trolla med knäna", som flera gäster har kallat det.  

Hos oss kan du ha möten från minsta gruppen och upp till 200 personer. Tillsammans med en samarbetspartner tar vi emot upp till 340 personer. Våra konferenslokaler har trådlöst Internet, dataprojektorer, luftkonditionering och självklart en riktigt bra konferensservice. Vi har även digital utrustning för webbsändning.  

Vår mötesspecialiserade personal har fullt fokus på att alla möten och konferenser ska ske på bästa möjliga sätt. Kontakta gärna oss när du går i mötestankar så ger vi dig ett förslag på hur vi kan ge dig en konferens som möter alla dina behov. Du kan även gå in på våra undermenyer för att få mer information.

Du når vår mötesspecialist Camilla Sparf via vår växel 0490-82 000 och via meetings@stadshotellet.nu

Läs mer om våra lokaler, aktiviteter och paket:

Konferenslokaler Olika syften/storlekar, alltid modernt! »
Konferensmat Vällagad mat, fin kvalitet & god service! »
Konferensaktiviteter Förgyll mötet, stärk teamet! »
Förfrågan Få ett förslag från oss! »

Skicka en konferensförfrågan

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.