Njut av julkänslan på Stadshotellet!

Årets jul bjuder på härlig serverad julmiddag. Som ett eget litet julbord till bords.  
Och så Västerviks absolut mest glimrande julgran, såklart!

Redan innan du kommer in till oss blir julkänslan påtaglig och den kommer inte att lämna dig förrän långt senare! Hög julstämning, god mat, skön musik. Vällagad julmat med hela fem (!) serveringar vid sittande bord där de lokala råvarorna får ta ut sin rätt. Vår egen julsnaps till den hågade och goda sötsaker efter maten. Och så vår fantastiska personal som älskar att ge riktigt bra service. Det blir en riktigt bra start på julen! 

I år är det extra viktigt att vi har en bra dialog innan ni kommer till oss, så att vi kan se till att ni får en riktigt bra upplevelse. Vi har ändrat och skruvat i våra rutiner så att vi inte ska medverka till någon spridning av Covid-19. Du kan läsa mer om hur vi jobbar för ett säkert julbord i vår åtgärdsplan.

Vi har flera fina festlokaler att hålla sin julmiddag i. Är ni ett större gäng så kontaktar ni vår Food & Beverage manager Mikael And eller Sales & Meeting manager Camilla Sparf så gör vi något riktigt bra åt er. Du når dem via växeln, 0490 - 82 000. Det är viktigt för oss att du får en härlig upplevelse att ta med dig hem! 

Julmiddag - vårt serverade julbord

Onsdag 2/12      
Torsdag 3/12 
Fredag 4/12    
Lördag 5/12   
Söndag 6/12  
Onsdag 9/12  
Torsdag 10/12
Fredag 11/12 
Lördag 12/12  
Onsdag 16/12 
Torsdag 17/12 

Pris: Onsdag - lördag 525kr/person. Söndag 450kr/person.
Dryck tillkommer. Glögg och kaffe ingår i priset.
Barn upp till 2 år äter gratis hos oss. För barn mellan 2 - 10 år kostar det 150kr inkl. en julmust.  

Vi har härliga, prisvärda julpaket där övernattning ingår. 
Läs mer >>

Om ni är 50 personer eller fler, från t.ex. ett företag eller en förening, så gör vi gärna en speciallösning åt er, på valfritt datum.  Antingen i Vinterträdgården eller i vår fina festvåning Utsikten på sjätte våningen eller i Kungsgrundet. Prata med vår Sales & Meeting manager Camilla Sparf eller med vår Food & Beverage manager Mikael And. Du når dem via 0490 - 82 000 och på meetings@stadshotellet.nu alt. restaurant@stadshotellet.nu.

Jullunch och catering

Förra ¨årets succé är tillbaka: Jullunchen i Black Rock Grill. Vi bjuder på god mat, personlig service och en riktigt härlig julkänsla! 
Vill du hellre få vår goda julmat till dig på annan plats? Självklart ordnar vi med catering till små och stora grupper.

Sitt lugnt ned i Black Rock Grill och låt oss servera dig en välsmakande och god jullunch. På jullunchen satsar vi på personlig service, små rätter och att skapa en skön julstämning. Tycker du att julmiddagen eller julbordet är för mäktigt så är det här ett riktigt bra alternativ. Kanske tillsammans med familjen, eller med arbetskamraterna eller ledningsgruppen? I Black Rock Grill tar vi totalt 40 personer varje jullunch. Det ger en fin, stressfri och avslappnad stämning. 

Jullunch 

Jullunchen kostar 299kr/person. (267kr exkl. moms)
Onsdag - fredag kl. 11.30 
Kaffe ingår. Annan dryck tillkommer. 

Du kan även boka Black Rock Grill för jullunch måndagar och tisdagar, om ni är mer än 30 personer.

Ring oss och boka på 0490 - 82 000!

 

Catering

Vår catering av julbord ger dig en stor möjlighet att själv välja innehållet i vad du beställer. Kontakta vår Food & Beverage manager Mikael And så berättar han gärna mer om vår fina julbordscatering! Ring bara på 0490 - 82 000 (tryck 5 i växeln) eller mejla restaurant@stadshotellet.nu så hjälper vi dig gärna! 

När du beställer catering av oss kan du även lägga till detta:

  • Glas och porslin 15kr/person 
  • Bordslinne, pris efter förfrågan
  • Alkoholfri glögg 25kr/person
  • Dryck (julmust, mineralvatten, lättöl) 25kr/person
  • Kaffe 20kr/person
  • Utkörning inom staden (enkel resa) 400kr 

Varmt välkommen med din förfrågan!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.