Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Våra hotellrum

Enkelrum

Reser du på egen hand är våra trivsamma enkelrum ett bra alternativ. Rummen är utrustade med en skön 90cm bred säng från Dux, en fåtölj och ett skrivbord. 

Dubbelrum

I våra trivsamma dubbelrum sover en eller två personer gott i våra sköna Duxsängar. Alla våra dubbelrum har skrivbord och fåtöljer alternativt en soffa med bord. Storleken är runt 20kvm - då är inte badrummet inräknat! 

Familjerum

För familjen eller andra som önskar en rymligare vistelse passar våra familjerum bra. Här finns två dubbelrum med gemensam hall och badrum. Storleken är hela 39,5kvm.

Businessrum

För affärsresenären eller turisten som behöver extra rymd, kanske för lite kvällsarbete eller avkoppling. I alla rum finns det förutom standardutrustning även minibar och strykbord. Våra businessrum har parkett- eller skeppsgolv. 

Best Business

Det här är våra största rum för upp till två personer. För paren som vill ha en extra skön weekend och för affärsresenären som önskar lite större yta. Alla rum har badkar, minibar, strykbord och parkettgolv. 

Svit

Vi har tre sviter: Landshövdingen, Residenset och Bröllopssviten. I samtliga finns två sovrum med ett stort gemensamt allrum och en minibar. Sviterna passar väl för par som önskar extra lyx såväl som till familjer och andra större sällskap.

Specialrum

Alla våra gäster är inte likadana. En del har hund, andra är allergiska mot hundar och annat och så finns det de som har lite svårare att röra på sig. Vi har ett antal specialrum för de som har särskilda önskemål. 

Våra paket

Skräddarsy din hotellupplevelse efter ditt behov genom att ta del av något av våra paket. Vi har många prisvärda paket för alla tillfällen. Spapaket, tjejweekend, bara vara, familjemys och midsommar i skärgården för att nämna några.

Västerviks Stadshotell

Vi har 101 rum fördelade på 23 enkelrum, 75 dubbelrum och 3 sviter med totalt 191 bäddar. Vi har även en lägenhet som du har möjlighet att hyra en längre period. 

Hotellet, restaurangen och konferensen är Svanencertifierade. Vi har kollektivavtal.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.