Våra hotellpaket

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning, eller bara var precis som du vill!

 

Vinprovning med Maya 

Maya Samuelsson känner du igen från Nyhetsmorgon, där hon tipsar om goda viner till vardags och fest. Detta blir en helkväll med vinprovning och god middag! 

Vinfestival 

Kom till Västervik för en härlig Vinfestival med mer än 100 viner att botanisera och provsmaka bland! Passa på att koppla av i vårt spa och med en trevlig middag.

Weekendpaket

Det här är vårt klassiska weekendpaket, där du bor fyrstjärnigt mitt i skärgårdsstaden Västervik, njuter av god mat och livet. 

Lyxiga nyår

Fira in det nya året med en praktfull fyrarätters supé, bubbelskål vid tolvslaget och en avkopplande stund i vårt spa.

Dryckesprovningar 

Ta med dina sinnen på en trevlig  dryckesprovning hos oss! Kombineras med en skön säng, härlig frukost och avkoppling i vårt spa!

Spa-paket

Ladda batterierna och fyll på med ny energi i både kropp och sinne. I detta sköna paket ingår bl.a. en härlig spabehandling.

Familjemys

Koppla av med hela familjen! Åk iväg och gör något tillsammans till ett riktigt bra pris. Här finns något för alla, stora som  små. 

Tjejweekend

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga
upplevelser och personlig shopping!

Bröllop

Bröllopsfest med utsikt

Tidernas bröllopsfest
I vår festvåning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård. Hög kvalitet, god mat och bästa service!

Möhippan för bästa bruden

Bästa möhippan
Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Sköna svensexan

Ett paket för bästa killen
Paketet för er som vill ge brudgummen en svensexa att minnas. Spännande och flexibelt där du kan välja rätt innehåll för just ditt gäng.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.