Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Våra hotellpaket

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning, eller bara var precis som du vill!

 

Tjejweekend

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga
upplevelser och personlig shopping!

Midsommar i skärgården

Vår midsommar bjuder på somrig mat, härlig båttur i vacker natur och en riktigt skön skärgårdsskänsla! 

Pippi och skärgård

Kombinera ditt besök på Astrid Lindgrens värld med en övernattning i fantastiska skärgårdsstaden Västervik. Med endast 40 minuters bilfärd kan du kombinera det bästa av två orter.

Spa-paket

Ladda batterierna och fyll på med ny energi i både kropp och sinne. I detta sköna paket ingår bl.a. en härlig spabehandling.

Weekendpaket

Det här är vårt klassiska weekendpaket, där du bor fyrstjärnigt mitt i skärgårdsstaden Västervik, njuter av god mat och livet. Affärer, promenadstråk och solvarma klippor finns runt hörnet.

Stadshotellet Love Padel

Kom till oss för att utveckla ditt spel och krön dig som segrare efter en miniturnering i Padel.

Familjemys

Koppla av med hela familjen! Åk iväg och gör något tillsammans till ett riktigt
bra pris. Här finns något för alla, stora som små. 

Julbord 

Vårt stora, traditionella julbord är världskänt i hela Västervik! Njut av god mat, avkoppling i vårt spa och kanske lite julshopping i skärgårdsstaden Västervik!Familjepåsk i Västervik bjuder på påskpynt, spa och sköna stunder med familjen!

Bröllop

Bröllopsfest med utsikt

Tidernas bröllopsfest

På vår helt nybyggda sjätte våning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård. Hög kvalitet, god mat och bästa service.

Möhippan för bästa bruden

Bästa möhippan

Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Sköna svensexan

Ett paket för bästa killen

Paketet för er som vill ge brudgummen en svensexa att minnas. Spännande och flexibelt där du kan välja rätt innehåll för just ditt gäng.

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy