Våra hotellpaket

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning - eller bara var precis som du vill!

 

Weekend i Västervik

Västervik är värt att njutas av! Kom en hel weekend, ät gott i vår fina restaurang Gustawas Kök & Bar och njut i vårt spa.

Tjejweekend

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga
upplevelser och mys i vår fina Gustawas Kök & Bar! 

Spa-paket

Ladda batterierna och fyll på med ny energi i både kropp och sinne. I detta sköna paket ingår bl.a. en härlig spabehandling.

Maxa påsklovet!

Ta med familjen på hotell på årets påsklov! Låt dig utmanas i pingis, prova VR med barnen, softa när det pågår en Tik Tok Challenge eller en legoutmaning - eller koppla av en stund tillsammans i spaavdelningen. 

Dryckesprovningar 

Ta med dina sinnen på en trevlig  dryckesprovning hos oss! Kombineras med en skön säng, härlig frukost och avkoppling i vårt spa!

Stadshotellet Love Padel

Vässa padeltekniken i Västervik! Kombinera med spa, god frukost, en härlig middag och en skön natts sömn på fyrstjärnigt hotell. 

Solopaket - På egen hand

Ta vara på livet! Njut på egen hand hos oss. En stund i spaavdelningen, en bra film på rummet, en god bok i lobbyn - eller precis vad känner för!

Tre för Två

Bo på vårt fyrstjärniga hotell i ett av våra fina dubbelrum i tre nätter. Betala bara för två! 

Bröllop

Bröllopsfest med utsikt

Tidernas bröllopsfest
I vår festvåning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård. Hög kvalitet, god mat och bästa service!

Möhippan för bästa bruden

Bästa möhippan
Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Sköna svensexan

Ett paket för bästa killen
Paketet för er som vill ge brudgummen en svensexa att minnas. Spännande och flexibelt där du kan välja rätt innehåll för just ditt gäng.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.