Best Western Plus Västerviks Stadshotell

137

Våra hotellpaket

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning, eller bara var precis som du vill!

 

Tjejweekend

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga upplevelser och personlig shopping!

Vinmässa

Kombinera vinmässa i Västervik 14 april med en härlig hotellvistelse och lyxig femrätters middag med kompletterande viner.

Vinprovning 5/6

Påskwekeend

Njut i påsk med sköna stunder i vårt spa och frisk luft vid havet. Du bor fyrstjärnigt och avnjuter en härlig trerätters påsksupé.

Weekendpaket

Det här är vårt klassiska weekendpaket, där du bor fyrstjärnigt mitt i skärgårdsstaden Västervik, njuter av god mat och livet. Affärer, promenadstråk och solvarma klippor finns runt hörnet.

Skärgårdsstaden Västervik

Spa-paket  

Ladda batterierna och fyll på med ny energi i både kropp och sinne. I detta sköna paket ingår bl.a. en härlig spabehandling.

Guidad skärgårdstur

Året runt kan du besöka vår vackra skärgårds största ö: Hasselö. Under en guidad fyrhjulingstur med den lokala fiskaren utforskar du ön under dagen innan du återvänder till hotellet.

Dryckesprovningar

Med jämna mellanrum håller vår sommelier Karin Arrhén sina uppskattade dryckesprovningar på olika teman. Provningen avslutas med en varmrätt kopplad till temat.

Örn- och sälsafari     

Med båt tar vi oss längst ut i havsbandet för att spana efter nyfikna sälar och majestätiska havsörnar. Efter dagens äventyr njuter du av en vällagad middag innan natten tar vid.  

Bröllop

Bröllopsfest med utsikt

Tidernas bröllopsfest

På vår helt nybyggda sjätte våning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård. Hög kvalitet, god mat och bästa service.

Möhippan för bästa bruden

Bästa möhippan

Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Sköna svensexan

Ett paket för bästa killen

Paketet för er som vill ge brudgummen en svensexa att minnas. Spännande och flexibelt där du kan välja rätt innehåll för just ditt gäng.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse