Våra hotellpaket

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning - eller bara var precis som du vill!

 

Weekendpaket

Kom på fredag och njut av god mat och livet ända till söndag. Redan när ni kommer till oss väntar lite gott på rummet.

Tre för två

Bo på vårt fyrstjärniga hotell i ett av våra fina dubbelrum i tre nätter. Betala bara för två! 

Weekendpaket

Det här är vårt klassiska weekendpaket, där du bor fyrstjärnigt mitt i skärgårdsstaden Västervik, njuter av god mat och livet. 

Höstlovsskoj!

I år maxar vi verkligen höstlovet! Låt dig utmanas i pingis, softa när det pågår en Tik Tok Challenge eller en legoutmaning, följ med på skattjakt - eller koppla av en stund tillsammans i spaavdelningen. 

Dryckesprovningar 

Ta med dina sinnen på en trevlig  dryckesprovning hos oss! Kombineras med en skön säng, härlig frukost och avkoppling i vårt spa!

Al Pitcher 6/11

Nya Zeeländaren Al Pitcher, vinnare av "Årets Manliga Komiker" och med tre utsålda sverigeturnéer kommer till Stadshotellet! 

Lyxiga nyår! 

Fira in det nya året med en praktfull fyrarätters supé, bubbelskål vid tolvslaget och en avkopplande stund i vårt spa.

Tjejweekend

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga
upplevelser och personlig shopping!

Bröllop

Bröllopsfest med utsikt

Tidernas bröllopsfest
I vår festvåning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård. Hög kvalitet, god mat och bästa service!

Möhippan för bästa bruden

Bästa möhippan
Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Sköna svensexan

Ett paket för bästa killen
Paketet för er som vill ge brudgummen en svensexa att minnas. Spännande och flexibelt där du kan välja rätt innehåll för just ditt gäng.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.