Våra hotellpaket

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning - eller bara var precis som du vill!

 

Weekend i Västervik

Västervik är värt att njutas av! Kom en hel weekend, ät gott i vår fina restaurang Gustawas Kök & Bar och njut i vårt spa.

Maxa loven!

Pingis, VR, tiktokshow, legotävling - låt dig utmanas av familjen på lovet! Vi har fyllt vårt aktivitetsrum med roliga saker att göra. Trerätters familjemiddag ingår!

Lyxiga nyår!       

Vällagad mat, hög atmosfär och bubbel - välkommen till vårt nyårsfirande på Västerviks Stadshotell! 

Tjejweekend

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga upplevelser och mys i vår fina Gustawas Kök & Bar! 

Dryckesprovningar 

Ta med dina sinnen på en trevlig  dryckesprovning hos oss. Kombineras med en skön säng, härlig frukost och avkoppling i vårt spa!

We Love Padel

Vässa padeltekniken i Västervik! Kombinera med spa, god frukost, en härlig middag och en skön natts sömn på fyrstjärnigt hotell. 

Solopaket - På egen hand

Ta vara på livet! Njut på egen hand hos oss. En stund i spaavdelningen, en bra film på rummet, en god bok i lobbyn - eller precis vad känner för!

Bara vara

Njut ett dygn hos oss med god mat och dryck, spa och träning - eller bara var precis som du vill!

Bröllop

Bröllopsfest med utsikt

Tidernas bröllopsfest
I vår festvåning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård. Hög kvalitet, god mat och bästa service!

Möhippan för bästa bruden

Bästa möhippan
Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Sköna svensexan

Ett paket för bästa killen
Paketet för er som vill ge brudgummen en svensexa att minnas. Spännande och flexibelt där du kan välja rätt innehåll för just ditt gäng.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.