Best Western Plus Västerviks Stadshotell

152149151150

Frukost - för en bra start på dagen!

En hotellfrukost med lite av det mesta av väl valda råvaror, gärna lokalt producerade. Det är tanken med vår frukost. Vårt bröd bakas av det lilla caféet Skälboden på andra sidan gatan, honungen kommer från Gamleby och marmeladen (och mycket annat gott) gör vi i vårt eget kök. Är du inte gäst på hotellet så kan du ändå njuta av vår frukost för 120kr: Drop in veckodagar 6.30 – 10, helger 7 – 11.  

Komponera den perfekta frukosten!

På vår Best Breakfast kan du själv komponera ihop din frukost så att den blir så perfekt för dig som den bara kan bli. Är det något du saknar så frågar du oss bara. Vi tycker om att fixa det lilla extra! 

Är du inte gäst på hotellet?

För 120kr kan du njuta av frukosten ändå. Barn betalar 10kr/år fyllda.
Drop in veckodagar: kl. 6.30 - 10.00
Drop in helger: 7.00 - 11.00. 
Är ni många som kommer? Vi bokar inte bord på frukosten men uppskattar en förvarning om ni är ett gäng. Det hjälper oss att ge en riktigt bra service. Ring 0490 - 82 000.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.