Best Western Plus Västerviks Stadshotell

85

Frukost - för en bra start på dagen!

En hotellfrukost utöver det vanliga.  För några år sedan utvecklade vi vår frukost i samarbete med Tina Nordström. Mycket av det goda finns fortfarande kvar, några saker har vi jobbat vidare med. Det unika med vår Best Breakfast är inte mängden olika skinkor eller ostar, utan noga utvalda råvaror av varierande slag för att få mycket gott att välja mellan. Du njuter av den i vår Vinterträdgård.  

Komponera den perfekta frukosten!

På vår Best Breakfast kan du själv komponera ihop din frukost så att den blir så perfekt för dig som den bara kan bli. Är det något du saknar så frågar du oss bara. Vi tycker om att fixa det lilla extra! 

Är du inte gäst på hotellet?

För 120kr kan du njuta av frukosten ändå. Barn betalar 10kr/år fyllda.
Drop in veckodagar: kl. 6.30 - 10.00
Drop in helger: 7.00 - 11.00. 
Är ni många som kommer? Vi bokar inte bord på frukosten men uppskattar en förvarning om ni är ett gäng. Det hjälper oss att ge en riktigt bra service. Ring 0490 - 82 000.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.