Frukost - Meet the Locals!

En hotellfrukost med lite av det mesta av väl valda råvaror, lokalt producerade så långt det går. Det är tanken med vår frukost, här får dina smaksinnen möta lokalbefolkningen och lokala producenter. Våra köttbullar kommer vanligtvis från Bjursunds gård, skinkan från Wadstens charkuteri och även prinskorvarna görs lokalt. Våra frukostvärdinnor Medina och Annelié gör själva mycket av vår buffé. Prova gärna Medinas inlagda gurkor, som är supergoda till leverpastejen, och Anneliés nutella som hon gör från grunden. Vi tycker om frukt och grönt och det finns det gott om på frukostbuffén. På helgerna är våffeljärnet varmt. 

Frukostbuffén serveras tisdag - fredag kl. 6.30 - 10.00, och kl. 7.00 - 11.00 under helger och helgdagar.

FRUKOST I CORONATIDER
Det är viktigt att vi hjälps åt att förhindra smittspridning. Vi har därför valt att, vid hög beläggning, ge gästerna frukosttider då man kommer och äter av buffén. Detta för att minska kö och trängsel. Vi hoppas att du som gäst har förståelse för det! 

Vi har även tagit fram en välfylld, härlig Best Breakfast To Go-påse som du kan ta med dig upp på rummet eller kanske ut i det fria om du vill ha ännu mer distans till andra gäster. I Best Breakfast To Go hittar du en fräsch smörgås, yoghurt med kompott/müsli, ägg med kaviar, en frukt och en sötsak, apelsinjuice samt en mugg som du själv fyller på kaffet i. Säg till före kl. 22.00 kvällen innan så fixar vi en Best Breakfast To Go till dig! 

Du har alltid möjlighet att få frukost på roomservice hos oss. Du gör din beställning via receptionen så kommer vi med frukosten direkt till ditt rum. Roomservice kostar 80kr/rum.

*Med reservation för ändringar. På måndagar kan frukostbuffén ersättas med frukostpåsar beroende på beläggning.

Är du inte gäst på hotellet?

För 129kr kan du njuta av frukosten ändå. Barn betalar 10kr/år fyllda. Vi har även presentkort, om du vill visa din uppskattning till någon annan.

Med tanke på coronavirusets framfart är det viktigt att det inte skapas köer och trängsel vid vår frukostbuffé. Frukosten är öppen även för drop in, men vi ser gärna att ni ringer oss och berättar att ni vill komma. Då får ni en tid som vi hoppas passar både er och våra hotellgäster så bra som möjligt. Bara slå oss en signal på 0490 - 82 000.

Komponera den perfekta frukosten!

På vår Best Breakfast kan du själv komponera ihop din frukost så att den blir så perfekt för dig som den bara kan bli. Är det något du saknar så frågar du oss bara. Vi tycker om att fixa det lilla extra! 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.