Frukost - Meet the Locals!

En hotellfrukost med lite av det mesta av väl valda råvaror, lokalt producerade så långt det går. Det är tanken med vår frukost, här får dina smaksinnen möta lokalbefolkningen och lokala producenter. Våra köttbullar kommer vanligtvis från Bjursunds gård, skinkan från Wadstens Kött & Chark i Loftahammar, laxen har Anders på Händelöp fiskat åt oss och prinskorvarna görs lokalt. Våra frukostvärdinnor Medina och Annelié gör själva mycket av vår buffé. Prova gärna Medinas inlagda gurkor, som är supergoda till leverpastejen, och Anneliés nutella som hon gör från grunden. Vi tycker om frukt och grönt och det finns det gott om på frukostbuffén men vi har även söta bakverk som ett gott avslut på frukosten till vårt goda fairtradecertifierade kaffe.

Frukostbuffén serveras måndag - fredag kl. 6.30 - 10.00, helger kl. 7.00 - 11.00.

FRUKOST I CORONATIDER
Det är viktigt att vi hjälps åt att förhindra smittspridning. Vi har därför valt att, vid hög beläggning, ge våra gäster frukosttider då man kommer och äter av buffén. Detta för att minska kö och trängsel. Vi hoppas att du som gäst har förståelse för det! 

Vi har även tagit fram en välfylld, härlig Best Breakfast To Go-påse som du kan ta med dig upp på rummet eller kanske ut i det fria om du vill ha ännu mer distans till andra gäster. I Best Breakfast To Go hittar du en fräsch smörgås, yoghurt med kompott/müsli, ägg med kaviar, en frukt och en sötsak, apelsinjuice samt en mugg som du själv fyller på kaffet i. Säg till före kl. 22.00 kvällen innan så fixar vi en Best Breakfast To Go till dig! 

Du har alltid möjlighet att få frukost på roomservice hos oss. Du gör din beställning via receptionen så kommer vi med frukosten direkt till ditt rum. Roomservice kostar 80kr/rum.

Är du inte gäst på hotellet?

För 139kr kan du njuta av frukosten ändå. Barn betalar 10kr/år fyllda. Vi har även presentkort, om du vill visa din uppskattning till någon annan.

Med tanke på coronavirusets framfart är det viktigt att det inte skapas köer och trängsel vid vår frukostbuffé. Frukosten är öppen även för drop in, med reservation för att det skulle vara många gäster som önskar äta samtidigt. Önskar du boka frukost slår du oss en signal på 0490 - 82 000.

Komponera den perfekta frukosten!

På vår Best Breakfast kan du själv komponera ihop din frukost så att den blir så perfekt för dig som den bara kan bli. Är det något du saknar så frågar du oss bara. Vi tycker om att fixa det lilla extra! 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.