Frukost - Meet the Locals!

En hotellfrukost med lite av det mesta av väl valda råvaror, lokalt producerade så långt det går. Det är tanken med vår frukost, här får dina smaksinnen möta lokalbefolkningen och lokala producenter. Våra köttbullar kommer vanligtvis från Bjursunds gård, skinkan från Wadstens charkuteri och även prinskorvarna görs lokalt. Våra frukostvärdinnor Medina och Annelié gör själva mycket av vår buffé. Prova gärna Medinas inlagda gurkor, som är supergoda till leverpastejen, och Anneliés nutella som hon gör från grunden. Vi tycker om frukt och grönt och det finns det gott om på frukostbuffén. På helgerna är våffeljärnet varmt. 

Frukostbuffén serveras tisdag - fredag kl. 6.30 - 10.00, och kl. 7.00 - 11.00 under helger och helgdagar. På måndagar varierar det mellan frukostbuffé och frukostpåse beroende på hur beläggningen är såhär i coronatider. Från midsommar är frukosten öppen kl. 7.00 - 11.00

Är du inte gäst på hotellet?

För 129kr kan du njuta av frukosten ändå. Barn betalar 10kr/år fyllda. Vi har även presentkort, om du vill visa din uppskattning till någon annan.

Är ni många som kommer? Vi bokar inte bord på frukosten men vi  uppskattar en förvarning om ni är ett gäng. Det hjälper oss att ge en riktigt bra service. Ring 0490 - 82 000.

Komponera den perfekta frukosten!

På vår Best Breakfast kan du själv komponera ihop din frukost så att den blir så perfekt för dig som den bara kan bli. Är det något du saknar så frågar du oss bara. Vi tycker om att fixa det lilla extra! 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.