Våra events

Håll koll på allt som händer på hotellet och se om det finns något som lockar dig.

27/5 Vita franska viner
Vita franska viner. Inför sommarens vinsäsong guidar sommelier Madeléne Edelborg oss genom franska vita viner som kommer att bli en hit under soliga sommardagar! Madeléne har jobbat som sommelier i Norge, Sverige, Australien och Kanada. Hon har en master i just franska viner, så den här kvällen tror vi blir en riktig hit!
(Provningen var planerad att hållas av en annan sommelier, men vi har behövt ändra detta.) 

Pris 550kr/person inkl. varmrätt. Ring 0490 - 82 000 för att boka, senast torsdag. Bindande anmälan. 
September - Open Stage
Datum ej klart. Open Stage är den öppna scenen hos oss där människor och musik möts. Kvällen fylls av olika mer och mindre rutinerade musiker som intar scenen. Planera in om du själv gillar att sjunga och spela eller om du hellre hänger med i publiken. 

Man kan förboka middagsplats (kl. 18.30) på 0490 - 82 000, för övrigt är det drop in. Programmet startar kl. 19.00.

Ingen kostnad för evenemanget men arrangörerna, Open Stage, ser gärna att man swishar ett bidrag till det välgörande ändamål som man har valt för kvällen. 
1-4/9 Sportbilsevent
Sportbilsdagen har varit ett mycket uppskattat event i många år i Västervik. Nu har man flyttat in till Västerviks stad! På Hamnplan och Skeppsbrokajen, bara 75m från Stadshotellet, ställs landets coolaste och grymmaste sportbilar ut för allmän beskådan lördagen den 3/9. Vi finns på plats med vårt mattält. Under söndagen går en sportbilskortege genom staden med start från Hamnplan 10.30. 

Sportbilsägare har möjlighet att delta under eventet med dess olika kringaktiviteter. T.ex. ölprovning, middag i vår festvåning Utsikten, musikquiz och musikevent. Paketet med övernattning bokar du hos oss. Mer info. 
30/9 Viner från Toscana
30/9 Viner från Toscana. Vår lokala importör Idylliska Smaker tar med oss på en härlig vinprovning med viner från Toscana, Italiens kanske mest kända vinregion. Här produceras berömdheter som Chianti och Brunello di Montalcino, men regionen många fler spännande viner att erbjuda. Ni kommer att få uppleva en italiensk kväll med en varmrätt och 6 olika viner från både kända och mindre kända delar av Toscana.

Pris 595kr för provning och varmrätt. Boka på 0490 - 82 000.
Vill du bo hos oss? Kika på vårt hotellpaket med provning här: bit.ly/dryckesprovning
21/10 Provning med Camilla Settlin
Under denna provning fokuserar vi på mat och vin i kombination. Välrenommerade sommelieren och vinskribenten Camilla Settlin ger oss en crash course i hur vi ska tänka när vi väljer vin till middagsbjudningen hemma. Vi provar fyra viner, pratar grundsmaker och får riktigt användbara tips med oss hem i bagaget!

Pris 595kr för provning och varmrätt. Boka på 0490 - 82 000.
Vill du bo hos oss? Kika på vårt hotellpaket med provning här: bit.ly/dryckesprovning

Dryckesprovningar

Vår sommelier och olika experter håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas både i dryck och mat.

 

Open Stage

Första fredagen i varje månad har vi en öppen scen på Stadshotellet där människor och musik möts. Gillar du att sjunga och spela själv eller tillsammans med andra? Eller gillar du att lyssna på livemusik? Oavsett så är du varmt välkommen till Open Stage! 

Hotellpaket

Vi har hotellpaket för alla tillfällen! Många av våra events är kopplade till paket med riktigt härliga erbjudanden.

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.