Best Western Plus Västerviks Stadshotell

148

Våra events

Håll koll på allt som händer på hotellet och se om det finns något som lockar dig.

4 maj - Open Stage
  • Härlig musikkväll på Stadshotellet!
    Ytterligare en fantastisk musikkväll i sikte! Första fredagen i maj kliver följande artister/band upp på Open Stage-scenen: Jasmine Skoog, Viktor Källgren,Axel Cruse Sonden, John Leo Carter, Ett medley, Tord/Johanna/Maja och Jamming Moose.

    Flexibel entreavgift som oavkortat går till Barncancerfonden.
    Buffé bokas på telefon: 0490-82 000.
25 maj - Dryckesprovning
Tema Snaps
Prova igenom nya och spännande snapssorter inför midsommarfirandet. 

Dryckesprovningar

Vår sommelier Karin och olika experter  håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas både i dryck och mat.

 

Open Stage

Första fredagen i varje månad har vi en öppen scen på Stadshotellet där människor och musik möts. Gillar du att sjunga och spela själv eller tillsammans med andra? Eller gillar du att lyssna på livemusik? Oavsett så är du varmt välkommen till Open Stage! 

Hotellpaket

Vi har härliga hotellpaket för alla tillfällen! Många av våra events är kopplade till paket med många härliga erbjudanden.


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.