Våra events

Håll koll på allt som händer på hotellet och se om det finns något som lockar dig.

25/9 Lyxig champagneprovning
Denna kväll smakar vi på fem olika sorters champagne och lär oss mer om tillverkning och skillnaderna mellan dryckerna. Efter provningen rockar smaklökarna loss ordentligt - i ackompanjemang till bland annat ostron, rysk kaviar, havskräfta och ost! Mikael And håller i kvällen.
23/10 Ginprovning med Skånska Spritfabriken
DIY GT, med Skånska Spritfabriken. Prova Sveriges bästa gin och få tips och tricks för att göra egna (DIY) GT-drinkar! 
27/11 Provning av Naturviner
Den lokala importören Idylliska Smaker lär oss mer om naturviner, varför alla pratar om dessa just nu och så provar vi vita, röda och orangea naturviner från vingården Niccolo Lari i Toscana. 
29/1 Romprovning
Denna kväll får vi besök av Fredrik Norell från Hermansson & Co. Två romtillverkare står i fokus: Angostura från Trinidad och Ron Barceló från Dominikanska republiken. Vi provar 7 sorters lagrad rom och provsmakar en läcker romdrink - inspiration till din hemmabar utlovas! 
26 februari Poker Tasting
Poker Tasting är en annorlunda form av vinprovning där det är viktigare att ha en bra strategi än en duktig näsa. Man satsar marker på vad som finns i glasen - flest marker i slutet vinner! Vår sommelier Mikael And håller i provningen.
20 mars - Krogkultur
Västerviks krogar fylls av musik denna kväll då västervikarna går man ur huse för att besöka Krogkultur. Här på Stadshotellet kommer fyra olika musiker/band att spela under kvällen. Vi serverar god mat och dryck till en härlig stämning! 
28 mars - DJ Breakfast
Kom och njut av skön musik och härlig hotellfrukost! 
Vår DJ kör igång från 8.30. Vill du ha en lugnare frukost tipsar vi om att äta extra tidigt denna dag, eller sätta sig i Jungman där det är lite tystare. Vi visar dig gärna var! 
3 april - Open Stage
Västerviks egen kulturscen där mer rutinerade musiker blandas med de som ställer sig på scen för första gången. Kvällen börjar med ett oplanerat frispel för att sedan tas över av en mer planerad kväll med olika artister och band. En härlig buffé (195kr) serveras vid 18.30, och förbokas via hotellreceptionen på 0490 – 82 000. 

Open Stage har fri entré men föreningen önskar gärna att man skänker en slant till det välgörande ändamål som de har valt för kvällen.  

Tid: 19.00 – ca 23.30 
25 april - DJ Breakfast
Kom och njut av skön musik och härlig hotellfrukost! 
Vår DJ kör igång från 8.30. Vill du ha en lugnare frukost tipsar vi om att äta extra tidigt denna dag, eller sätta sig i Jungman där det är lite tystare. Vi visar dig gärna var. 

Dryckesprovningar

Vår sommelier och olika experter håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas både i dryck och mat.

 

Open Stage

Första fredagen i varje månad har vi en öppen scen på Stadshotellet där människor och musik möts. Gillar du att sjunga och spela själv eller tillsammans med andra? Eller gillar du att lyssna på livemusik? Oavsett så är du varmt välkommen till Open Stage! 

Hotellpaket

Vi har hotellpaket för alla tillfällen! Många av våra events är kopplade till paket med riktigt härliga erbjudanden.

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.