Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Våra events

Håll koll på allt som händer på hotellet och se om det finns något som lockar dig.

1 mars - Vinprovning med ProConWine
Den 1 mars välkomnar vi er till nya vinsmaker. Våra gästexperter från ProConWine går igenom en flight på 5 sydafrikanska viner med er och berättar lite historia om viner och landet. Vi börjar kvällen med ett mousserande och därefter följer två vita och två röda viner. Ni guidas genom provningen, som avslutas med att vi äter en härlig varmrätt som passar kvällens vin. ProConWine är ett familjeföretag från Linköping som importerar viner. Med tyngdpunkt på Sydafrikas viner erbjuder de välsmakande viner som symboliserar landets vackra vidder.

Dryckesprovningen kostar bara 570kr.

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Erbjudandet gäller under datumen ovan. Avbokning ska ske senast kl. 18.00 två dagar före ankomst, i annat fall debiteras fullt pris.
1 mars - Open Stage
2 mars - DJ Breakfast
  • Njut av hotellfrukost till skön musik från vår DJ Alaeddine. Musiken serveras 8.30 – 11.00.
29 mars - Krogkultur
Västerviks krogar går nuts på kultur! Vi utlovar en spännande kulturkväll i vår restaurang.
5 april - Open Stage
12-13 april - Vinmässa med winedinner och vinföreläsningar

Dryckesprovningar

Vår sommelier Karin och olika experter  håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas både i dryck och mat.

 

Open Stage

Första fredagen i varje månad har vi en öppen scen på Stadshotellet där människor och musik möts. Gillar du att sjunga och spela själv eller tillsammans med andra? Eller gillar du att lyssna på livemusik? Oavsett så är du varmt välkommen till Open Stage! 

Hotellpaket

Vi har härliga hotellpaket för alla tillfällen! Många av våra events är kopplade till paket med många härliga erbjudanden.


 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy