Våra events

Håll koll på allt som händer på hotellet och se om det finns något som lockar dig.

30/9 Soppteater: Cornelis i våra hjärtan - SLUTSÅLD
Guldkornen ur Cornelis Vreeswijks visskatt och den dramatiska berättelsen om en av vår tids största poeter och mest folkkära artister framförs av Mikael Edfelt. Mikael är berättare, vistolkare och sångare, som med sin totala hängivenhet i sångerna och berättelsen ger publiken en oförglömlig livshistoria och musikupplevelse! 

Biljettpris från 250kr inkl. soppa, bröd och kaffe. Soppa serveras från kl. 11.30. Förköp via nortic.se. 
Föreställningen är slutsåld.

30/9 Viner från Toscana
30/9 Viner från Toscana. Vår lokala importör Idylliska Smaker tar med oss på en härlig vinprovning med viner från Toscana, Italiens kanske mest kända vinregion. Här produceras berömdheter som Chianti och Brunello di Montalcino, men regionen många fler spännande viner att erbjuda. Ni kommer att få uppleva en italiensk kväll med en varmrätt och 6 olika viner från både kända och mindre kända delar av Toscana.

Pris 595kr för provning och varmrätt. Boka på 0490 - 82 000.
Vill du bo hos oss? Kika på vårt hotellpaket med provning här: bit.ly/dryckesprovning
7/10 Open Stage
Open Stage är den öppna scenen hos oss där människor och musik möts. Kvällen fylls av olika mer och mindre rutinerade musiker som intar scenen. Planera in om du själv gillar att sjunga och spela eller om du hellre hänger med i publiken. 

Man kan förboka middagsplats till kl. 18.30 på 0490 - 82 000. Denna gång har vi grekiskt tema på buffén. För övrigt  är det drop in. Programmet startar kl. 19.00.

Ingen kostnad för evenemanget men arrangörerna, Open Stage, ser gärna att man swishar ett bidrag till det välgörande ändamål som man har valt för kvällen. 
21/10 Mat och vin i kombination
21/10 Mat och vin i kombination. Välrenommerade sommelieren Madeléne Edelborg ger oss en chrash course i hur man kombinerar mat och vin, vi pratar grundsmaker och vad man ska tänka på när man väljer vin till middagsbjudningen. Här får du riktigt användbara kunskaper med dig i bagaget! Om Madeléne: Madeléne har jobbat som sommelier sedan 2017 och har i många år haft ett brinnande intresse för både mat och vin. Som sommelier har hon jobbat i bland annat länder som Norge, Sverige, Australien och Kanada. Nu är hennes fokus främst vinresor och vinprovningar.

Pris 595kr/person inkl. varmrätt. Ring 0490 - 82 000 för att boka, senast torsdag. Bindande anmälan. 

Dryckesprovningar

Vår sommelier och olika experter håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas både i dryck och mat.

 

Open Stage

Första fredagen i varje månad har vi en öppen scen på Stadshotellet där människor och musik möts. Gillar du att sjunga och spela själv eller tillsammans med andra? Eller gillar du att lyssna på livemusik? Oavsett så är du varmt välkommen till Open Stage! 

Hotellpaket

Vi har hotellpaket för alla tillfällen! Många av våra events är kopplade till paket med riktigt härliga erbjudanden.

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.