Västerviks Stadshotell

Sport & aktivitet - Stadshotellet Love Padel

Spela padel i värdsklass på Västerviks Padel Center! Kombinera med en avkopplande vistelse hos oss på Västerviks Stadshotell.

Ta med dig dina vänner och kom till oss för en helg med padel och avkoppling. Ni spelar padel på Västerviks Padel Center, när ni spelat färdigt kan ni koppla av och njuta i vår spa- och relaxavdelning. Därefter väntar en tvårätters middag med god dryck i vår restaurang Gustawas Kök & Bar. 

 

Efter en god natts sömn vaknar ni för att sedan mötas av vår stora frukostbuffé. Här kan ni sitta länge och bara vara. Eller varför inte fortsätta spela även dag 2. Vi hjälper er att boka bana! (330kr/bana) 

 

I paketet ingår:
- Goodiebag med funktionsdryck och energibar
- 2 timmar padel på Västerviks Padel Center 
- 2-rätters i Gustawas Kök & Bar
- Fri tillgång till Relaxavdelning
- Vår omtyckta frukostbuffé

 

Pris: från 1 395kr/person, del i juniorsvit för 4 personer. 1645kr/person, del i dubbelrum. Möjlighet att välja andra rums kategorier mot tillägg. 

 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information: 

Minimum 4 deltagare. Fri avbokning fram till 48h före ankomst, därefter full betalning. 

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell
 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.