Västerviks Stadshotell

Spa - Bara Vara i skärgårdsstaden Västervik

Mys och shopping i skärgårdsstaden Västervik. Med närhet till både hav och stad har du ett perfekt utgångsläge att "bara vara".

Njut av lyxen att bara få vara. Direkt när ni kommer till oss väntar mousserande vin och lite gott på hotellrummet. Kanske går ni direkt till vår spaavdelning för att sjunka ned i jacuzzin eller värma er i bastun. På kvällen serveras en god varmrätt i vår nya restaurang Gustawas Kök & Bar och självklart väntar en härlig frukost er på morgonen. Det här är det perfekta paketet för er som vill komma bort en stund och få spendera lite tid tillsammans.

I paketet ingår:
- En natt i ett av våra bästa rum, självklart med badkar
- Mousserande vin, choklad och frukt på rummet vid ankomst
- Morgonrock, tofflor
- Varmrätt med fördrink i Gustawas Kök & Bar
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv 
- Härlig frukostbuffé 

Pris: Från 1095kr/person/natt. Boka extranatt för 600kr/person. Enkelrumstillägg 250kr. 

Giltighetstid /Villkor /Övrig information:
Erbjudandet gäller helgnatt. För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö!

Hotellinformation:
 Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll sedan 2008.   

 

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.