Västerviks Stadshotell

Nöje - Vinterspecial

Sugen på att komma bort denna speciella tid? Vi har en prisvärd vinterdeal till dig.

Checka in på vårt fina hotell, softa i spaavdelningen, njut av vår specialitet Black Rock Grill och sov gott i våra sköna sängar. På morgonen väntar dig vår omtyckta Best Breakfast. Vill du helst inte träffa andra människor? Inga problem, vi har gott om plats och roomservice. 

I Vinterdealpaketet ingår:
- Varmrätt Black Rock Grill
- Entré till spaavdelning Skönare Liv
- Best Breakfast
- Del i dubbelrum

Pris: 795kr/person. Gäller fredagar och lördagar fram till 31/3. Endast förbokning. Antalet rum på detta erbjudande är begränsat. 

Bokningsvillkor/Övrig information 
För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka ända fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. För din egen, andra gästers och vår personals skull är det viktigt att du är symptomfri när du kommer till oss. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö! Här läser du mer om hur vi arbetar för att inte medverka till smittspridning: bit.ly/StadshotelletCovid-19

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll sedan 2008.   

Bokning: Best Western Plus Västerviks Stadshotell 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.