Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Nöje - Vinets Afton m Carl Jan 12/4

Carl Jan Granqvist är troligen en av Sveriges mest kända vinkonnässörer och till detta en mycket underhållande talare. Under Vinets Afton den 12 april kommer Carl Jan att hålla i en provning av fyra sorters viner. Vinprovningen följs av en femrätters middag till fantastisk utsikt.

Vi startar kvällen med att välkomnas i Kungsgrundet av Carl Jan Granqvist, och provar fyra sorters viner tillsammans. Till vinerna serveras en liten smaktallrik. Efter provningen förflyttar vi oss upp till hotellets sjätte våning, till Utsikten. Härifrån njuter man av den vackra utsikten över havet och staden.

Under middagen serveras fem rätter med tillhörande väl utvalda viner. Efter denna helkväll sover ni gott i våra sköna Duxsängar. Kom gärna tidigt och koppla av i vårt spa innan fokuset flyttas mot goda viner och god mat, inspiration och skratt! 

I paketet ingår:
- Vinets Afton: Vinprovning med Carl Jan Granqvist och femrätters middag med vinpaket
- Entré till spa Skönare Liv
- Härlig frukostbuffé
- En natt i dubbelrum

Pris: 1940kr/person, del i dubbelrum. 

Tips! Boka extranatt med vinmässa 750kr/person! Under lördagen 13 april hålls en vinmässa på hotellet. Munskänkarna har dukat upp med mängder av goda viner som man får prova. Det finns även ost, choklad, lakrits och annat att fresta smaklökarna med. Boka på en extranatt inkl. entré med vinkuponger till Vinmässan för endast 750kr/person! 

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2019.

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy