Västerviks Stadshotell

Nöje - Tjejweekend med spa och shopping

Ta med dig tjejkompisarna till Västervik för en helg fullspäckad av spa, härliga upplevelser och personlig shopping!

Ni checkar in i ett av våra tjejrum under fredag eftermiddag. Rummen är för fyra personer (två sovrum) och där står mousserande vin, frukt och choklad och väntar på er. Kanske tar ni direkt på er badrockarna och tofflorna och drar till spaavdelningen, där ni hoppar ned i jacuzzin, värmer er i bastun eller kopplar av vid poolen. Hurtiga Hilda har med sig träningsskläderna och ställer sig på löpbandet, som finns i samma lokaler. På kvällen kommer ni till vår restaurang och äter något gott från vår lättare meny samtidigt som ni gör en vinprovning light*.

Lördag morgon startar med en hotellfrukost. Sedan finns oändliga möjligheter! Häng i spaavdelningen eller boka en behandling, långa våra gångstavar och ta en uppfriskande promenad i skärgårdsstaden, shoppa i våra härliga butiker där våra partners ger er 15% rabatt eller bara slappa på rummet. 

Vid kl. 15 är det dags för en riktig höjdpunkt! En av våra samarbetspartners tar emot er i sin butik och fokuserar enbart på er i ca 1,5h. Butiken är då enbart öppen för Stadshotellets gäster. Ni väljer själva (förbokas ca 3 v innan) vilken butik som passar er bäst: 

- Ogräs - kläder och inredning. I mode- och inredningsbutiken med märken som Odd Molly, Ida Sjöstedt, Malene Birger m.m. tas ni emot och får höra lite om trender inom mode innan ni ger er in på att kika runt plaggen och prova - med personlig hjälp. Här finns kläder för kvinnor, män och barn.  

- Erik Hultgrens bokhandel - böcker och sånt. Sedan 176 år tillbaka i tiden finns den där, vår bokhandel. Det låter kanske gammalt men Erik Hultgrens är kända för att vara innovativa och man har mycket välbesökta bokkvällar och frukostar. Ni kommer att få ett antal bra boktips och bra information som leder er fram i bokterrängen.  

- Avenue 68 - kläder. Denna modebutik ligger bara ett stenkast från hotellet och har en egen liten kaffebar. Märkena är t.ex. Gant, Tiger och Maison Scotch. Man berättar om modetrender och ni får möjlighet att botanisera kring alla härliga kläder för dam och herr. Avenue 68 har även en nätbutik.

Lördag kväll spenderar ni förslagsvis i vår restaurang och provar vår unika matupplevelse Black Rock Grill. Kanske hägrar en sväng i spa't igen? På söndag morgon står vår frukostbuffé uppdukad igen och kanske passar en promenad bra innan utcheckning. Har ni inte shoppat nog rekommenderar vi gärna ett besök på Lager 157 eller någon annan butik innan det är dags att dra sig hemåt. 

Ingår i paketet: 
- Mousserande vin, frukt och choklad vid ankomst 
- Entré till spa- och träningsavdelningen
- Badrockar och tofflor
- En middag med vinprovning light
- Stadshotellets Best Breakfast
- Shoppingupplevelse à la Stadshotellet
- Två nätter i fyrbäddsrum. Två rum med delad dusch/wc

Pris: 1 595 kr/person (ordinarie pris 1790kr/pers).  

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Ankomst fredag, avresa söndag. Samarbetspartners behöver bokas i förväg, meddela detta senast 3 v före ankomst. Vid fem personer bor man i tjejrum med en extrasäng. Vid sex personer i ett tjejrum och ett dubbelrum.

För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö! 

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll 2009-2019.

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.