Västerviks Stadshotell

Nöje - Exklusiv dinnershow med Joe Labero

Världsartisten och magikern Joe Labero kommer tillbaka till oss med en personlig show mitt framför dina ögon. Vi börjar med ett glas champagne, innan vi trollbinds av showen och därefter njuter vi av en vällagad trerätters middag komponerad av vår kökschef Carl-Oscar Carlsson. Det blir en magisk helkväll!

Kvällen startar i Vinterträdgården, där vi dricker ett lyxigt och gott glas champagne, innan vi flyttar oss till Kungsgrundet en trappa ned för att njuta av Laberos show. Sista anhalten blir vår festvåning Utsikten, på hotellets sjätte våning, där vi äter en magisk trerättersmiddag som vår köksmästare Carl-Oscar har satt ihop speciellt för denna kväll. Vår sommelier har tagit fram ett vinpaket som passar perfekt till maten, om man önskar att beställa till detta.

Ni sover sedan gott i våra nyrenoverade dubbelrum och på morgonen är vår omtyckta frukostbuffé framdukad till er. Passa gärna på att även besöka vår spaavdelning Skönare Liv!   

Begränsat antal platser.

I paketet ingår:
- Magisk trerätters middag i vår festlokal Utsikten
- Entré till Joe Laberos show 
- Fri entré till vår spa- och träningsavdelning Skönare Liv
- Härlig frukostbuffé
- En övernattning i dubbelrum

Pris: 2195kr/person/natt.

Giltighetstid /Villkor /Övrig information:
Erbjudandet gäller endast i samband med föreställningen 13 augusti 2021. Om showen blir fullbokad kommer vi att öppna upp för bokning till den 14 augusti. Avbokning ska ske senast kl. 12.00 sju dagar före ankomst, i annat fall utgår full betalning.

Hotellinformation:
Best Western Plus Västerviks Stadshotell har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll sedan 2008. Miljöcertifierade av Svanen.

Webbadress:
www.stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.