Västerviks Stadshotell

Nöje - Dryckesprovning

Våra gästexperter håller uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas i både dryck och mat.

Följ med oss och en av våra gästexperter på en dryckesprovning som kittlar både doft-, lukt- och smaksinne! Ni guidas genom provningen, som avslutas med att vi äter en vällagad varmrätt kopplad till kvällens tema. 

Efter provningen sover ni gott i våra sköna duxsängar och på morgonen väntar Stadshotellets Best Breakfast. Frukosten är öppen ända till kl. 11.00 för den som vill ta igen sig lite extra på morgonen eller ta en sväng till vår tränings- och spaavdelning. Vill du upptäcka vår fantastiska skärgårdsstad lite mer så är det ett hett tips att boka på en extranatt till vårt specialpris och göra det till en riktig helhelg! 

Tema: 
30/9 Viner från Toscana. Vår lokala importör Idylliska Smaker tar med oss på en härlig vinprovning med viner från Toscana, Italiens kanske mest kända vinregion. Här produceras berömdheter som Chianti och Brunello di Montalcino, men regionen många fler spännande viner att erbjuda. Ni kommer att få uppleva en Italiensk kväll med en varmrätt och 6 olika viner från både kända och mindre kända delar av Toscana.

21/10 Mat och vin i kombination. Välrenommerade sommelieren Madeléne Edelborg ger oss en chrash course i hur man kombinerar mat och vin, vi pratar grundsmaker och vad man ska tänka på när man väljer vin till middagsbjudningen. Här får du riktigt användbara kunskaper med dig i bagaget! Om Madeléne: Madeléne har
jobbat som sommelier sedan 2017 och har i många år haft ett brinnande intresse
för både mat och vin. Som sommelier har hon jobbat i bland annat länder som Norge, Sverige,
Australien och Kanada. Nu är hennes fokus främst vinresor och vinprovningar. 

Detta ingår i paketet: 

- Dryckesprovning kl. 18.30
- Varmrätt med kaffe
- Entré till spaavdelningen
- Stadshotellets Best Breakfast
- Logi en natt, del i dubbelrum

Pris: Från 1295kr/person. Boka extranatt, 550kr/person. Enkelrumstillägg 250kr. 

Om ni inte vill bo på hotellet så kan vi boka in dig till endast dryckesprovningen för 595kr.  

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Erbjudandet gäller under datumen ovan. Avbokning ska ske senast 48h före ankomst, annars utgår full betalning.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll sedan 2008.   

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.