Västerviks Stadshotell

Nöje - Dryckesprovning

Vi och våra gästexperter håller uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas i både dryck och mat.

Följ med vår sommelier Mikael And eller våra gästexperter på en dryckesprovning som kittlar både doft-, lukt- och smaksinne! Ni guidas genom provningen, som avslutas med att vi äter en vällagad varmrätt kopplad till kvällens tema. 

Efter provningen sover ni gott i våra sköna duxsängar och på morgonen väntar Stadshotellets Best Breakfast. Frukosten är öppen ända till kl. 11.00 för den som vill ta igen sig lite extra på morgonen eller ta en sväng till vår tränings- och spaavdelning. Vill du upptäcka vår fantastiska skärgårdsstad lite mer så är det ett hett tips att boka på en extranatt till vårt specialpris och göra det till en riktig helhelg! 

Tema: 
29/10 Champagne. Vår sommelier Mikael And tar med oss på en champagneprovning med lyxiga tillbehör. 

26/11 Exklusiva röda viner. Daniel Andersson från Wine Affair tar med oss på en riktig upplevelse när vi provar röda, exklusiva viner från Italien. 

Detta ingår i paketet: 

- Dryckesprovning kl. 18.30
- Varmrätt med kaffe
- Entré till spaavdelningen
- Stadshotellets Best Breakfast
- Logi en natt, del i dubbelrum

Pris: 1095kr/person för Naturviner och Röda viner. Champagneprovningen kostar 1195kr/person. Boka extranatt, 550kr/person. 
Enkelrumstillägg 250kr. 

Om ni inte vill bo på hotellet så kan vi boka in dig till endast dryckesprovningen för 550kr. Champagneprovningen 650kr. 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Erbjudandet gäller under datumen ovan. För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö!

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll sedan 2008.   

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.