Västerviks Stadshotell

Nöje - Dinner Show med Al Pitcher

Al Pitcher kommer till Västervik! Med skrattgaranti, en god middag och en skön hotellnatt i skärgårdsstaden blir detta en helg att leva länge på.

Al Pitcher är Nya Zeeländaren som har tagit Sverige med storm! Vinnare av Årets Manliga komiker, specialprogram på både Netflix och SVT och med tre utsålda sverigeturnéer så står Al för en av landets bästa liveshower. Under en kväll i höst kommer han till Västervik med en Work In Progress show, där han provar sitt material på dig som sitter i publiken. Missa inte denna chans att få se Sveriges roligaste komiker i en intim men ändå socialt distanserad och coronavänlig show! Showen är på engelska.

Efter showen serveras en tvårätters middag i vår restaurang. Du sover gott i ett av våra dubbelrum innan det är dags för vår omtyckta, stora frukostbuffé. Ett tips är att boka på en extranatt när ni ändå är i Västervik. Entré till vår spaavdelning ingår och Västervik är en riktig pärla att upptäcka! 

Detta ingår: 
- Al Pitcher Work in Progress Show
- Tvårätters middag 
- Entré till vår spaavdelning Skönare Liv.
- Vår omtyckta Best Breakfast.
- Del i dubbelrum.

Pris: 1395kr/person. Enkelrumstillägg 250 kr. Boka till en extranatt och stanna ända till söndagen, 550 kr/person. 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Ankomst fredagen den 6/11. Fri avbokning fram till två dagar före ankomst. Vid avbokning senare än så är avbokningsavgiften 500kr fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Därefter debiteras fullt pris. 

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll sedan 2009.

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Storgatan 3, Västervik
Tfn: 0490 - 82 000. 
Epost: info@stadshotellet.nu

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.