Västerviks Stadshotell

Nöje - Brynolf & Ljung 11 November

Upplev en show med prisbelönta magikerduon Brynolf & Ljung!

Med ett internationellt genombrott inför 11 miljoner åskådare, en egen tv-serie med en halv miljon tittare i veckan – och en mängd hyllade scenshower i bagaget – kan denna trolleri duo titulera sig som Sveriges främsta magiker.

 

Under hösten och våren 2024 har de ingen turné och endast ett fåtal shower, Västervik är en av de få. Ta med dig familj, vänner, personalen, kollegorna eller kom ensam. Eller varför inte ta chansen att fira fars dag med en oförglömlig kväll hos oss?

 

Missa inte denna magiska kväll med trolleri av absolut högsta klass där Brynolf & Ljung bjuder på några av sina otroliga tricks!

 

Vi har tre olika alternativ för din upplevelse!

 

Show 18:30 är fullbokad! 

 

  • Show Kl. 20:30 och övernattning på Stadshotellet (del i dubbelrum) / 1250kr/pp*
  • Show Kl. 20:30 och middag Kl. 18:30 / 1095kr**
  • Show biljett Kl. 20:30 / 650kr

 

Show biljett och middag bokar och betalar du här: BokaBrynolfLjung 

 

För bokning av Show och övernattning kontakta Stadshotellet direkt 0490-82000 eller info@stadshotellet.nu. Går även att boka direkt i receptionen på hotellet.

 

*Show med övernattning, del i dubbelrum. Här finns möjlighet att boka till middag för 445kr samt välja andra rums kategorier mot tillägg.

 

**Läcker tvårätters middag som serveras kl. 18:30 vid den sena showen och kl. 19.45 vid den tidiga showen. OBS - meddela ev. specialkost vid bokning. Ni bokar för hela sällskapet samtidigt. 

 

Förrätt: Liten Öjabytoast - Kräftskagen med smak av kummin, västerbottenost och kryddat brännvin serveras på en bädd av örtsallad och toppas med smörstekt bröd, sikrom från Alexander på Händelöp och picklad lök. 

 

Varmrätt: Helstekt lågtempererad kalvrygg. Serveras med potatisfondant, svampemulsion, rostad morotspuré, rostad brysselkål och mustig bourgogne sås. 

 

Tillgänglighet:
*Köp biljett som vanligt och boka plats för rullstol med sällskap antingen om du bokar över disk på Stadshotellet eller på info@eventolot.com. RWC finns.

*Då det är mycket begränsat med plats behöver assistent eller ledsagare egen
biljett till detta arrangemang.

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell
 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.