Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Lyx & romantik - Påskweekend

Med en härlig påsksupé, sköna stunder i vårt spa Skönare Liv och frisk luft vid havet njuter ni av livet på vårt fyrstjärniga hotell i Västervik!

Med en härlig påsksupé, sköna stunder i vårt spa Skönare Liv och frisk luft vid havet njuter ni av livet på vårt fyrstjärniga hotell i Västervik! Checka in tidigt hos oss för att få en välförtjänt stund i vårt spa, med jacuzzi, bastu och pool. Framåt kvällen bjuder vi på en välkomstdrink och lite tilltugg i baren. Helgen kommer att bjuda på en god påsksupé med säsongens smaker. Ni sover gott i våra sköna sängar innan det på morgonen serveras en härlig frukost.

Västervik välkomnar dig med en pittoresk stadskärna utmed havet och lockar till promenader i frisk luft. Vi har gångstavar att låna för den som önskar. På Påskafton har våra små unika butiker öppet och det finns gott om kaffe att njuta av på våra caféer.

I paketet ingår:
- Välkomstdrink med tilltugg i baren
- Påsksupé en kväll  
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv 
- Vår härliga Best Breakfast
- Logi två nätter i standard dubbelrum 

Pris: 1750kr/person, totalt 3500kr del i dubbelrum. Uppgradera till businessrum 200kr/person. Barn
500kr/natt. Boka extranatt: 500kr/person. 

Ring oss och boka 0490 - 82 000 eller mejla info@stadshotellet.nu

Ankomst Skärtorsdagen, Långfredagen alt. Påskafton. Påsksupén serveras fredag - söndag. 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Ankomst torsdag - lördag 18 - 20 april 2019. Avbokning ska ske senast kl. 18.00 två dagar före ankomst, i annat fall debiteras fullt pris.

Boka extranatt: 500kr/person.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2019.  

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy