Västerviks Stadshotell

Lyx & romantik - Bara Vara i skärgårdsstaden Västervik

Mys och shopping i skärgårdsstaden Västervik. Med närhet till både hav och stad har du ett perfekt utgångsläge att "bara vara".

Njut av lyxen att bara få vara. Direkt när ni kommer till oss väntar mousserande vin och lite gott på hotellrummet. Kanske går ni direkt till vår spaavdelning för att sjunka ned i jacuzzin eller värma er i bastun. På kvällen serveras vår specialitet Black Rock Grill och självklart väntar en härlig frukost er på morgonen. Det här är det perfekta paketet för er som vill komma bort en stund och få spendera lite tid tillsammans.

I paketet ingår:
- En natt i ett av våra bästa rum, självklart med badkar
- Mousserande vin, choklad och frukt på rummet vid ankomst
- Morgonrock, tofflor
- Middag Black Rock Grill med välkomstdrink (varmrätt)
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv 
- Vår omtyckta Best Breakfast buffé 

Pris: Från 1095kr/person/natt. Boka extranatt för 600kr/person. 

Giltighetstid /Villkor /Övrig information:
Erbjudandet gäller helgnatt. För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö!

Erbjudandet är ej bokningsbart under sommarsäsongen 20 juni - 23 augusti.

Hotellinformation:
Best Western Plus Västerviks Stadshotell - Nordens bästa Best Western hotell 2009-2019 i den årliga kvalitetskontrollen. Miljöcertifierade av Svanen.

Webadress:
www.stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.