Västerviks Stadshotell

Nöje - Påsk i Västervik!

Fira påsken hos oss och bo mitt i vackra påskpyntade Västervik.

Njut av vår spaavdelning med jacuzzi, pool och bastu efter aktiviteter, shopping eller promenader längs med havet. Den som behöver en stund för sig själv kan boka till en behandling med vår samarbetspartner, Med Hand och Sinne Spa eller bara softa på hotellrummet. På kvällen serveras en tvårättersmiddag med säsongens smaker i vår Vinterträdgård. Efter middagen sover ni gott i våra sköna sängar innan det på morgonen serveras en härlig frukost.

I paketet ingår:
- Tvårättersmiddag
- Logi en natt i standard dubbelrum
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv
- Påskägg på rummet vid ankomst
- Stadshotellets Best Breakfast

Pris från: 990kr/person, uppgradera till ett businessrum för 150kr/person.
Ring oss och boka på 0490 - 82 000 eller mejla info@stadshotellet.nu

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Ankomst Skärtorsdag 1 april till och med Påskdagen söndag 4 april. Tvårättersmiddag kan man äta torsdag till fredag, lördag eller söndag. (Restaurangen kommer att vara öppen söndag.) Önskar man kan man köpa till en dessert för 110kr.  

För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö!

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2018.  

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell  
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.