Västerviks Stadshotell

Familj - Maxade lov med familjen

Ta med familjen på ett maxat lov! Låt dig utmanas i pingis, prova vår VR, softa när det pågår en Tik Tok-inspelning eller en legoutmaning - eller koppla av en stund allihop tillsammans i spaavdelningen.

När ni checkar in hos oss börjar vi med att överraska barnen med en glass(kupong). Vi tycker det är lite extra roligt med barngäster så våra elvaåriga småkonsulter, Arvid och Milton, har hjälpt oss att utveckla roliga akiviteter för olika åldrar. Dessa finns i Kungsgrundet, som ni har tillgång till i stort sett hela er vistelse. (På natten sover vi.) Småkonsulterna har varit riktigt kreativa, vi tror att ni kommer att gilla det! 

Spaavdelningen står öppen för er under dagtid, även innan er incheckningstid. Här finns det pool, jacuzzi och bastu. Vill någon av er passa på och ta en paus och återhämta sig lite extra kan man boka in sig på en skön massage på Med Hand och Sinne Spa, som ligger i direkt anslutning till vår spaavdelning.

På kvällen njuter ni av en god middag i vår restaurang Gustawas Kök & Bar. Vi har tagit fram en meny som är godkänd av våra småkonsulter. Skulle något barn vara för litet för menyn så kan vi så kan vi självklart byta ut till t.ex. pannkakor. Precis som föräldrar är vi flexibla!  

På morgonen tar ni för er av våra stora och uppskattade Best Breakfast buffé. Som vi brukar säga till våra barngäster: Bor man på hotell så är det helt ok att bara äta det gottaste och att ta för sig flera gånger!

Ett hett tips är att redan nu boka på en extranatt. Vi tror nämligen att ni kommer att ha fullt upp och utanför knuten ligger även vackra skärgårdsstaden Västervik redo att upptäckas! 

I paketet ingår:
- Våra egna aktiviteter i Kungsgrundet som t.ex. pingis, VR och annat skoj
- Trerätters middag till hela familjen 
- Glasskupong till barnen
- Entré till vår spaavdelning där man njuter av lugnet
- Stadshotellets Best Breakfast
- En natt i dubbelrum med extrasäng vid behov 

Pris: 
Familj 2 vuxna och 1 barn (max 12 år): 2575kr
Familj 2 vuxna och 2 barn (max 12 år): 2795kr
Familj 2 vuxna och 3 barn (max 12 år): 2995kr
Vi har även priser för andra konstellationer! Boka via telefon 0490 - 82 000 eller info@stadshotellet.nu

Boka extranatt! Pris från 1690kr för dubbelrum med extrasäng. Entré till Kungsgrundet ingår.

Uppgradera till ett stort familjerum med två sovrum och gemensam hall/badrum: 550kr/natt.

Giltighetstid/Villkor/Övrig information: Erbjudandet gäller under höstlovet vecka 44 samt under jullovet. Notera dock att vi har stängt på hotellet 23-25/12. Antalet paket är begränsade. Fri avbokning fram till två dagar före ankomst. Därefter full betalning.

Bokningsinformation: Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-82 000
E-post: info@stadshotellet.nu

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll från 2008. 

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.