Västerviks Stadshotell

City Break - Tre för två

Bo på vårat fyrstjärnigt hotell i ett av våra fina dubbelrum i tre nätter, men betala bara för två. Under din vistelse kan du njuta av lugnet i vår spaavdelning, goda frukoststunder och såklart allt vad skärgårdsstaden Västervik har att erbjuda.

I paketet ingår: 
- Logi tre nätter i standard dubbelrum
- Stadshotellets Best Breakfast
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv samt gym

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Erbjudandet avser bokning av tre nätter där vi bjuder på den billigaste natten.

Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Bokning för erbjudandet sker direkt med hotellet. 0490- 82 000 eller info@stadshotellet.nu

Uppge koden: 3 för 2

För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö!

Erbjudandet gäller för begränsat antal bokningar t.o.m. april 2021, med undantag för 31 dec – 2 jan.

Coronasäkrat hotell:
Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) har vi utökat våra rutiner kraftigt för att förhindra smittspridning på hotellet och i restaurangen, vilket garanterar en mycket hög hygienisk nivå. För att läsa mer om hur vi jobbar för att förhindra smittspridning klicka här

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll sedan 2009.

Hemsida: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.