Västerviks Stadshotell

City Break - Solopaket - Njut på egen hand

Njut av en lyxig vistelse hos oss! Ensam, eget rum i storfamiljen eller tillsammans med kompisen i rummet bredvid?

När du checkar in har vi ställt fram ett härligt fat med frukt, chokladtryfflar och en liten flaska bubbel på ditt rum. På sängen väntar en mjuk morgonrock och tofflor. Ta en sväng till vårt gym, spaavdelningen eller njut av lugnet på hotellrummet. Önskar du en bit mat så finns vi i restaurangen och det går alltid fint att sitta i vår lobby om man vill se lite andra ansikten. Efter en skön natts sömn står vår stora frukostbuffé uppdukad till dig. Ankomstdag för detta paket är fredag, lördag eller söndag.

I paketet ingår:
- En natt i enkelrum
- Mousserande vin, choklad och frukt på rummet vid ankomst
- Morgonrock, tofflor
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv 
- Härlig frukostbuffé 

Pris: Från 1150kr/natt. Uppgradera till ett större rum för 150kr/natt (dubbelrum men för en person).

Giltighetstid /Villkor /Övrig information:
Erbjudandet gäller ankomst fredag, lördag eller söndag natt till och med den 13 juni och från den 1 september. Antalet rum på detta erbjudande är begränsat. Avbokning ska ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst.


Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll sedan 2008.   

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.