Västerviks Stadshotell

City Break - Res Solo

Ta dig till oss och njuta av en lyxig vistelse. Hos oss är du aldrig ensam. Låt oss ta hand om dig så du kan koppla av och njuta i vårt spa, kanske boka massage (?) och äta gott.

På rummet finns ett glas bubbel och ett härligt fruktfat & chokladtryffel när du checkar in. Givetvis finns det också morgonrock och tofflor på rummet.
Varför inte Avsluta kvällen med en välsmakande middag i vår restaurang Black Rock Grill där vi gärna hjälper dig att boka bord.
Efter en natts skön sömn står vår härliga frukostbuffé uppdukad.
Ankomstdag tor, fre eller lördag.

I paketet ingår:
- En natt i ettenkelrum
- Mousserande vin, choklad och frukt på rummet vid ankomst
- Morgonrock, tofflor
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv 
- Härlig frukostbuffé 

Pris: 1150kr/natt. Uppgradera till dubbelrum för 150kr/natt.

Giltighetstid /Villkor /Övrig information:
Erbjudandet gäller helgnatt. För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö!

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2018.  

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.