Västerviks Stadshotell

City Break - Julbord i skärgårdsstaden

Njut av vårt stora, klassiska julbord och koppla av hos oss i skärgårdsstaden Västervik.

Vårt julbord är välkänt i hela Västervik för att vara vällagat, stort och traditionellt svenskt. Dessutom bjuder vi på Smålands mest glimrande julgran och en riktigt skön julstämning. Med vårt julbordspaket äter du gott, kopplar av i vårt härliga spa och kanske passar du på att fixa julklapparna i någon av våra mysiga butiker på stan.

I paketet ingår: 
- Välkomstglögg. 
- Vårt stora, klassiska julbord.
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv.
- Vår härliga Best Breakfast.
- Logi en natt i dubbelrum. 

Pris: Pris: 1195kr/person, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 250kr/natt. Uppgradera till businessrum 150kr/person. Boka en extranatt för 550kr/person i dubbelrum. Priset gäller vid bokning före 1/11.

Giltighetstid/Villkor/Övrig information: 
Vårt härliga julbord 2020 står uppdukat följande datum:
Fredag-lördag 4-5/12
Fredag-lördag 11-12/12 
Fredag 18/12 

Avbokningsregler
För att du som gäst ska känna dig trygg med att göra din bokning har du möjlighet att avboka din vistelse fram till kl.16.00 på ankomstdagen. Skulle du känna sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma, precis som vår personal gör. Tillsammans skapar vi en säkrare miljö! 

Coronasäkrat hotell
Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) har vi utökat våra rutiner kraftigt för att förhindra smittspridning på hotellet och i restaurangen, vilket garanterar en mycket hög hygienisk nivå. För att läsa mer om hur vi jobbar för att förhindra smittspridning klicka här. 

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll sedan 2009.

Hemsida: www.stadshotellet.nu
Facebook: 
facebook.com/bw.vastervik
Instagram: 
@vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.