Västerviks Stadshotell

Bröllop - Möhippan för Bästa Bruden

Den stora dagen är i antågande och ni vill ge den blivande bruden den bästa möhippan. Vi har paketet med spännande och flexibelt innehåll, där ni koncentrerar er på att ha roligt och vi gör jobbet!

Ni kommer till Västervik under lördagen, och checkar in vid kl. 14.00. Rummet är för fyra personer (två sovrum) och där väntar choklad, frukt och mousserande vin. Vid kl 15.00 väntar en aktivitet hos någon av våra samarbetspartners, som öppnar upp enbart för er.

- Bind din brudbukett. På Mariebergs Blommor tas ni emot av de duktiga floristerna, som kommer att ge er inspiration kring brudbuketter. Den blivande bruden får själv binda en egen brudbukett. Ni andra i sällskapet väljer om ni också vill vara kreativa eller om ni hellre vill titta på och stötta henne.

- Brudens helrekond. Ni tar på er badrockarna och tofflorna som finns på ert rum och beger er till vår spaavdelning. Den blivande bruden går in till Skönare Liv, som ligger i direkt anslutning till poolen, och där tas hon emot för en härlig behandling på hela 1, 5 timme. Under tiden som hon blir omhändertagen av spaterapeuten så njuter ni andra i spaavdelningen. 

Ni som redan är i vår spaavdelning stannar där under eftermiddagen. Ni andra kommer tillbaka till hotellet efter er aktivitet, tar på er badrockarna och tar en sväng till vår spa- och relaxavdelning Skönare Liv. Här finns en jacuzzi, bastu och pool men även en träningsavdelning om man hellre vill vara aktiv. Det finns möjlighet att beställa god dryck och snacks hit. 

Vid 19 kommer ni till vår restaurang och äter något gott från vår lättare meny. Ni väljer om ni vill göra en Vinprovning Light eller en Whiskyprovning Light. Provningen går ut på att man provar vin eller whisky på egen hand, men med viss vägledning av servitrisen. Ett mycket trevlig sätt att umgås! 

Söndag morgon startar med en härlig hotellfrukost. Ni kan hänga i spaavdelningen, låna våra gångstavar och ta en uppfriskande promenad i skärgårdsstaden eller bara sova länge. När det är dags att checka ut får bruden en liten goodiebag med sig hem, som minne från möhippan i Västervik. 

Ingår i paketet:
- Mousserande vin, frukt och choklad vid ankomst
- Aktivitet à la Stadshotellet, välj en av ovanstående 
- Entré till spa- och träningsavdelningen
- Badrockar och tofflor
- En rätt från enklare menyn, inkl. kaffe och efterrätt 
- Vinprovning light alt. whiskyprovning light
- Stadshotellets Best Breakfast
- En natt i fyrbäddsrum. Två rum med delad dusch/wc

Pris: 1 310 kr/person, upp till och med 8 personer. Vid 9 personer och fler 1190kr/person.  

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Ankomst lördag, avresa söndag. Samarbetspartners behöver bokas i förväg, meddela detta senast 3 v före ankomst. Avbokning ska ske senast kl. 18.00 sju dagar före ankomst, i annat fall debiteras 20% av det totala priset. Vid avbokning senare än kl. 16.00 dagen före ankomst debiteras fullt pris. Vid fem personer bor man i fyrbäddsrum med en extrasäng. Vid sex personer i ett fyrbäddsrum och ett dubbelrum.

Paketet är ej bokningsbart under högsäsong 20 juni- 23 augusti. 

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2019.  

 

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell
 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.