Västerviks Stadshotell

Bröllop - Bröllopsfest med utsikt

På vår helt nybyggda sjätte våning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård.

2014 stod hotellets helt nya festvåning klar. Den första bokningen var ett bröllop, det tror vi är ett gott tecken! Här tar vi emot upp middagar, fester, events på upp till 150 personer. Festvåningen har panoramafönster med utsikt över Västerviks fantastiska skärgård. Vi är kända för god mat och bra service. För oss är det viktigt att du får fira er bröllopsdag tillsammans med dina nära och kära - vi tar hand om resten. Därför har vi satt ihop ett Bröllopsfestpaket som innehåller det mesta!

I vårt Bröllopsfest All Inclusive-paket ingår:
- Mingel på vår stora balkong
- Bubbelskål med tilltugg
- Förrätt inkl. ett glas vin
- Varmrätt inkl. två glas vin
- Dessert
- Kaffe med bröllopstårta
- Servering, dukning, städning
- Barförsäljning efter önskemål
- Bröllopssviten till brudparet

Pris: Från 59 995kr för 50 personer (inkl. allt ovan). Önskar era gäster övernatta på hotellet så får dom 10% rabatt på vårt ordinarie pris. Är ni fler än 25 personer som bor på hotellet får ni ett eget frukostrum om ni så önskar. Ring och prata med vår restaurangchef Lise Uusitalo på 072-699 6934 för offert och personligt möte.

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Särskilda bokningsregler gäller.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll 2009-2017.

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Storgatan 3, Västervik
Tfn: 072-699 6934
Epost: restaurant@stadshotellet.nu

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.