Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Enkelrum för dig som reser på egen hand

Reser du på egen hand är våra trivsamma enkelrum ett bra alternativ. Rummen är utrustade med en skön 90cm säng från Dux, en fåtölj och ett skrivbord. Det finns trådlös WiFi så att du lätt kan koppla upp dig på rummet.

Vill du hellre se lite människor så har vi ett s.k. community table runt vårt stora träd i Vinterträdgården på entréplan. Där kan du enkelt kan sätta dig med något gott att dricka och kanske byta några ord med andra gäster. Tar du med dig datorn finns det uttag och USB i bordet. Vill du hellre vara lite avskiljd finns det många andra bord att slå sig ned vid och i baren har vi goda drinkar och lättare mat. Vi har även en spa- och träningsavdelning, vilket ingår i rumspriset. 

Vi erbjuder roomservice. Våra TV-kanaler är porrfria. Hela hotellet är rökfritt. 

Fakta

Ca 13,5 kvm exkl. badrum
40" Smart-TV med streaming och appfunktion
Trådlöst internet
Dusch
Hårfön 
Roomservice  
Dörröga, safebox 
Skrivbord och stol
Telefon
Vattenkokare

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.