Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Dryckesprovningar

Våra gästexperter håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas i både dryck och mat.
Då och då har vi spännande gästsommelierer som erbjuder något alldeles extra.

Upptäck nya smaker tillsammans med våra gästexperter då vi provar antal olika viner på ett tema. Ni guidas genom provningen som avslutas med att vi äter en varmrätt som är kopplad till kvällens tema.  Efter provningen sover ni gott i våra sköna duxsängar och på morgonen väntar vår Best Breakfast. Frukosten är öppen ända till kl. 11.00 för den som vill ta igen sig lite extra på morgonen eller ta en sväng till vår tränings- och spaavdelning.

Tema 1 mars: Sydafrika med ProConWine

Våra gästexperter från ProConWine går igenom en flight på 5 sydafrikanska viner med er och berättar lite historia om viner och landet. Efter provningen serveras en god varmrätt på kalventrecôte  med ett glas Pinotage därtill. 

Pris med boende 1095 kr. Om ni inte vill bo på hotellet så kan vi boka in dig till endast dryckesprovningen för bara 570kr. Läs mer

Erbjudandet gäller under datumen ovan. Avbokning ska ske senast kl. 18.00 två dagar före ankomst, i annat fall debiteras fullt pris.

Vinets Afton med Carl Jan Granqvist 12 april     

Fredagen den 12 april kommer vinkännaren, underhållaren och TV-profilen Carl Jan Granqvist till Stadshotellet för att hålla i en härlig provning av fyra viner med efterföljande femrätters middag. Till middagen ingår ett vinpaket med särskilt utvalda viner. 

Pris för Vinets Afton, 1295kr/person. 
Pris inkl. boende i dubbelrum med entré till spa och frukost, 1995kr/person

Ring 0490 - 82 000 eller mejla info(at)stadshotellet.nu för att boka!

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy