Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Dryckesprovningar

Våra gästexperter håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas i både dryck och mat.
Då och då har vi spännande gästsommelierer som erbjuder något alldeles extra.

Upptäck nya smaker tillsammans med våra gästexperter då vi provar ett antal olika drycker på ett tema. Ni guidas genom provningen som avslutas med att vi äter en varmrätt som är kopplad till kvällens tema. Efter provningen sover ni gott i våra sköna duxsängar och på morgonen väntar vår Best Breakfast. Frukosten är öppen ända till kl. 11.00 för den som vill ta igen sig lite extra på morgonen eller ta en sväng till vår tränings- och spaavdelning.

Läs mer här: https://www.stadshotellet.nu/erbjudande/noje/dryckesprovning 

Ölprovning med Gotlands Bryggeri
13 september

Under ledning av Erik Broström från Gotlands Bryggeri provar vi sex olika sorters öl, där vi lär känna ölet, bryggeriet och även Gotland.

Efter provningen äter vi en god varmrätt, som är särskilt framtagen för att passa ölet. Endast dryckesprovning inkl. varmrätt 395kr.

Ring 0490 - 82 000 eller mejla info(at)stadshotellet.nu för att boka!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.