Dryckesprovningar

Våra gästexperter håller med jämna mellanrum uppskattade dryckesprovningar med olika teman som avspeglas i både dryck och mat.
Då och då har vi spännande gästsommelierer som erbjuder något alldeles extra.

HÖSTENS DRYCKESPROVNINGAR
Gästande sommelierer eller våra egna guidar er genom en temaprovning, som avslutas med en härlig varmrätt som är kopplad till kvällens tema. Efter provningen sover ni gott i våra sköna duxsängar och på morgonen väntar vår Best Breakfast. Frukosten är öppen ända till kl. 11.00 för den som vill ta igen sig lite extra på morgonen eller ta en sväng till vår tränings- och spaavdelning.

Kommande provningar: 
28/8 Vinprovning Frankrike vs Syd-Amerika med sommelier Mikael And. 
23/10 Ginprovning DIY GT, med Skånska Spritfabriken. Prova Sveriges bästa gin och få tips och tricks för att göra egna GT-drinkar! 
Läs mer här! 


Nationaldagsevent 6 juni

Lördagen den 6 juni hade vi vårt första, coronaanpassade, digitala vinprovningsevent med en trerätters avhämtningsmiddag. Vår sommelier Mikael And höll en provning av roséviner via ett liveevent på Facebook. Vi hade ett gäng glada gäster som hade hämtat sina middagar hos oss på hotellet och som hängde med oss hemifrån. Vår samarbetspartner Open Stage stod för underhållningen, dagen till ära. Det var mycket spännande att prova denna digitala form av vinprovning - och mycket roligt! Vi hoppas kunna återkomma med fler liknande provningar. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.