Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Catering - vi levererar!

God mat från Best Western Plus Västerviks Stadshotells kök behöver inte betyda att man besöker någon av våra restauranger.
Många väljer oss som cateringleveratör.

Allt från beställning till leverans sker med många års erfarenheter inom catering. Vi levererar till såväl små som mycket stora grupper. Som exempel så är det vi som står för middagen under näringslivets stora fest Tjustgalan. 2016 såg vi t.ex. till att 370 gäster fick en varm och god kalvfilé till varmrätt - fyra km från vårt kök. 

Går du i bröllopstankar, funderar på mat till studentskivan eller festen? Välkommen att titta igenom våra menyer för uppslag och möjligheter. Slå gärna vår Food & Beverage Manager en signal så att ni tillsammans kan komponera ihop något som passar för just ditt tillfälle. Tfn. 0490 - 82 000, tryck 5 för restaurang, eller mejla restaurant@stadshotellet.nu.

Cateringmeny

Kontakta oss så specialanpassar vi din meny. Du når vår Food & Beverage Manager på tfn. 0490 - 82 000 (tryck 5) eller via restaurant@stadshotellet.nu.  

Till höger ger vi några förslag på förrätter, varmrätter och desserter. 

Förrätter

– Skagenröra på Tore Wretmans vis med handskalade räkor och pepparrot
– Ankbröst rökt i grönt te med het dippsås och rostade sesamfrön
– Räkor i saffran och pernod på en bädd av jungfrusallad
– Sparris-cheese cake med svarvad gulbeta, rädisor och basilikaolja
– Carpaccio på gotländska betor med getost och rostade pumpakärnor


Huvudrätter
– Helstekt fläskfilé med rödvinssås, bearnaisesås, bakade cocktailtomater och ugnsrostad potatis
– Ingefärsstekt fläskkarré från småländska utegrisar med portvinssås, smörslungade vaxbönor och potatiskaka
– Ugnsstekt majskycklingbröst med portvinssås, rostade morötter och potatisgratäng
– Rostbiff på kött från Bjursund med fransk potatissallad, italiensk blandsallad och senapsmajonnäs
– Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré
– Varmrökt lax med fransk potatissallad, jungfrusallad och örtcreme
– Kall inkokt lax med dillmajonnäs, pressgurka och kokt potatis
– Gravad lax med dillstuvad potatis, blandsallad och hovmästarsås
– Falafel med libanesiskt bröd, grönsallad, hummus och baba ganoush
– Köttbullar från Bjursund med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis

Varmrätter - Kött & Fågel
– Italiensk pastasallad med kyckling, ciabatta och basilikaolja
– Grekisk sallad med rödlök, oliver, fårost, tzatziki och grekiskt bröd

Desserter
– Småländsk ostkaka med jordgubbssylt och lättvispad grädde
– Vit chokladpannacotta med hallontäcke
– Kokospannacotta med ananassallad och fänkålsdill
– Äppelkompott med vaniljcreme och havresmul
– Gotländsk saffranspannkaka med salmbärssylt och lättvispad grädde

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy