Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Black Rock Grill

Välkommen till oss och avnjut vår specialitet! En smakupplevelse utöver det vanliga.

På en glödhet platta av diorit, som är bruten i Källsåker utanför Västervik, grillar du själv din kött- eller fiskrätt direkt vid bordet. Till detta väljer du själv bland olika goda
såser, fräscha tillbehör och lite annat plock. En smakupplevelse utöver det vanliga! Vi har även en fräsch à la cartemeny som innehåller både större och mindre rätter. Så långt det går arbetar vi med råvaror från lokala producenter. Barnen har en särskild meny, där alla rätter är helt tillsatsfria, men kan givetvis även serveras rätter från à la carten.

Vi har fått utmärkelsen Tre Klasar av Munskänkarna, vilket glädjer oss mycket eftersom vår ambition är att ha det bästa vinsortimentet i Västervik. Vårt ekologiska utbud inom vin och öl är stort och vi har mer än 120 sorters whisky. Black Rock Grill är den enda Svanencertifierade restaurangen i Västervik.

BOKA BORD >>

Våra öppettider

Fram till 30 juni:
Måndag - tisdag Bistro Vinterträdgården kl. 17.30 - 22.00. 
Onsdag - lördag Black Rock Grill kl. 17.30 - 22.00.
Cocktailbaren har öppet till kl. 23.00, måndag - lördag. 

1 juli - 4 augusti
Torsdag - Lördag, kl. 16.30 - 00.00. 
Söndag - onsdag, kl. 16.30 - 23.00. 
Köket stänger kl. 22.00.

Menyer

Vår meny hittar du här.
Vår dryckesmeny hittar du här.

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy