Black Rock Grill

Black Rock Grill är stängd över sommaren och öppnar åter 10/8. Under tiden har Sommarträdgården öppen och där serverar vi såklart också vår specialitet: Black Rock Grill, en smakupplevelse utöver det vanliga.

Gå vidare och kika på Sommarträdgården, vår sommarrestaurang! 

På en glödhet platta av diorit, som är bruten i Källsåker utanför Västervik, grillar du själv din kött-, fiskrätt eller vegetariskt direkt vid bordet. Till detta väljer du själv bland olika goda såser, fräscha tillbehör och lite annat plock. En smakupplevelse utöver det vanliga! Vi har även en bistromeny och läckra smårätter, som du kan äta både som förrätt och som en hel middag. Så långt det går arbetar vi med råvaror från lokala producenter. Barnen har en särskild meny, där alla rätter är helt tillsatsfria, men kan givetvis även serveras smårätter och något gott från bistromenyn. 

Vi har fått utmärkelsen Tre Klasar av Munskänkarna, vilket glädjer oss mycket eftersom vår ambition är att ha det bästa vinsortimentet i Västervik. Vårt ekologiska utbud inom vin och öl är stort och vi har mer än 120 sorters whisky. Black Rock Grill är den enda Svanencertifierade restaurangen i Västervik. Black Rock Grill är även öppen under dagtid för konferensgäster, affärsgäster och andra förbokade sällskap.

Boka bord >>
Vår meny >>

Våra öppettider

Måndag - torsdag kl. 17.30 - 22.00. Köket öppet till kl. 21.00.
Fredag - lördag kl. 17.30 - 23.00. Köket öppet till kl. 22.00.
I receptionen erbjuder vi goda drycker från kl. 11.00 - 02.00 alla dagar i veckan.  

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.