Best Western Plus Västerviks Stadshotell

142

Black Rock Grill

Välkommen till oss och avnjut vår specialitet! En smakupplevelse utöver det vanliga.

På en glödhet platta av diorit, som är bruten i Källsåker utanför Västervik, grillar du själv din kött- eller fiskrätt direkt vid bordet. Till detta väljer du själv bland olika goda såser, fräscha tillbehör och lite annat plock. En smakupplevelse utöver det vanliga! Vi har även en fräsch à la cartemeny som innehåller både större och mindre rätter. Barnen har en särskild meny men kan givetvis även serveras rätter från à la carten.

Vi har fått utmärkelsen Två Klasar av Munskänkarna, vilket glädjer oss eftersom vi tycker att det är roligt att arbeta med bra och god dryck till maten. Vårt ekologiska utbud på vinlistan är stort. Vi har även mer än 120 sorters whisky och ett spännande öl sortiment. Black Rock Grill är den enda Svanencertifierade restaurangen i Västervik.

BOKA BORD >>

Våra öppettider

Måndag - lördag kl. 17.30 - 22.00.
Cocktailbaren har öppet till kl. 23.00. 

Menyer

Vår meny hittar du här.
Vår dryckesmeny hittar du här.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.