Black Rock Grill

På en glödhet platta av diorit, som är bruten i Källsåker utanför Västervik, grillar du själv din kött-, fiskrätt eller vegetariskt direkt vid bordet. Till detta serveras potatisterrin och kvällens goda såser och smör. En smakupplevelse utöver det vanliga som passar perfekt för en trevlig måltid med din kära eller i goda vänners lag, när höstkvällarna smyger sig på! Vi har även en bistromeny och läckra smårätter, som du kan äta både som förrätt eller som en hel middag. Så långt det går arbetar vi med råvaror från lokala producenter. Barnen har en särskild meny, där alla rätter är helt tillsatsfria, men kan givetvis även serveras smårätter och något gott från bistromenyn. 

Vi har fått utmärkelsen Fyra Klasar av Munskänkarna, vilket glädjer oss mycket eftersom vår ambition är att ha det bästa vinsortimentet i Västervik. Vi har även ett stort utbud av ekologiska öl och vintyper. Black Rock Grill är den enda Svanencertifierade restaurangen i Västervik. Black Rock Grill är även öppen under dagtid för konferensgäster, affärsgäster och andra förbokade sällskap.

Boka bord >>
Vår meny >>

Våra öppettider

Måndag - torsdag kl. 17.30 - 20.30.
Fredag - lördag kl. 17.00 - 20.30.
Köket öppet till kl. 20.00. P.g.a. restriktioner slutar vi att servera alkohol kl. 20.00. 

I Vinterträdgården kan du sitta ned dygnet runt för goda alkoholfria drycker och lättare förtäring, som du hittar i receptionen. Här säljer vi alkohol kl. 11.00 - 19.00.

Önskar du öl eller vin så kommer vi gärna upp med det till ditt hotellrum på roomservice kl. 11.00 - 01.00. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.