Restaurang Vinterträdgården

På en glödhet platta av diorit, som är bruten i Källsåker utanför Västervik, grillar du själv din kött-, fiskrätt eller vegetariskt direkt vid bordet. Till detta serveras en potatisvariant och kvällens goda sås och smör. En smakupplevelse utöver det vanliga som passar perfekt för en trevlig måltid med din kära eller i goda vänners lag. Fram tills vi öppnar vår nyrenoverade restaurang har vi ett specialerbjudande just på Black Rock Grill under måndag till torsdag. Självklart har vi  även en á la carte meny.   Barnen har en särskild meny, där alla rätter är helt tillsatsfria, men barnen  kan givetvis även äta från á la carte menyn för halva priset. Så långt det går arbetar vi med råvaror från lokala producenter.

Vi har fått utmärkelsen Fyra Klasar av Munskänkarna, vilket glädjer oss mycket eftersom vår ambition är att ha det bästa vinsortimentet i Västervik. Vi har även ett stort utbud av ekologiska öl och vintyper. Vi är den enda Svanencertifierade restaurangen i Västervik. .

Boka bord >>
Vår meny >>

Våra öppettider

Måndag - torsdag kl. 17.30 - 20.30.
Fredag - lördag kl. 17.00 - 20.30.
Köket öppet till kl. 20.00. P.g.a. restriktioner slutar vi att servera alkohol kl. 20.00. 

Lunch kl. 11.30 - 14.00 på vardagar. 

Vi serverar alkohol och andra drycker kl. 11.00 - 20.00 i Vinterträdgården. 

Önskar du öl eller vin så kommer vi gärna upp med det till ditt hotellrum på roomservice kl. 11.00 - 01.00. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.