Jobba hos oss!

À la carte-kock

Som á la carte kock på Västerviks Stadshotell är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för våra gäster!

 

Vi söker dig som har mer än 3års erfarenhet från á la carte, som gått restaurangskola och bara älskar att laga mat med härliga råvaror. Intresse, attityd och stark vilja kommer du långt med! Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

 

  • Du har erfarenhet från liknande befattning, minst 3 år
  • Självgående, strukturerad, noggrann och pålitlig
  • Förmågan att hantera flera ärenden parallellt
  • Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta
  • Har du inte kunskapen skaffar du dig den 

 

Det vi uppskattar med dig är att du gillar detaljer, är nyfiken och besitter förmågan att se vad som krävs för att göra gäster glada och nöjda.

Vi erbjuder en arbetsplats med en härlig gemenskap, vi tycker det ska vara roligt att jobba! Västerviks Stadshotell är ett anrikt stadshotell som funnits länge och är en stor del av Västervik som stad. Det vill vi bevara, men vi vill även utveckla och förnya. Vi är också en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.

 

Vi är ett fullservicehotell med frukost, lunch och Á la carte. Utöver det har vi även konferensmiddagar, företags-event, catering, bröllop och fest. Vi levererar mat och service till den årliga näringslivs galan i Västervik, Tjustgalan.  

 

Vi erbjuder boende dem 3 första månaderna vid en eventuell flytt! 

 

Vill du veta mer om tjänsten och mer om oss, kontakta hotelldirektör Ann-Charlott Rickne 072-6996956 / manager@stadshotellet.nu

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Vi har givetvis kollektivavtal. Lön enligt avtal med hänsyn till erfarenheter & kunskap.

 

2024-04-29

Att arbeta på Västerviks Stadshotell! 
På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Ann- Charlott Rickne manager@stadshotellet.nu. 

Skicka en intresseanmälan. 

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några lediga tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss.

Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.