Jobba hos oss!

Vill du driva vår restaurang Gustawas Kök & Bar? 

Är du redo för nästa steg i karriären? Redo att leva ut den där drömmen om att ta hela ansvaret för en restaurang?
Vi söker en person som vill driva Gustawas Kök & Bar med allt vad det innebär.

Gustawas Kök & Bar är en del av Best Western Plus Västerviks Stadshotell. Hotellet har 101 rum, 10 konferenslokaler och en Spa & relaxavdelning.

Du som söker behöver ha flera års erfarenhet av restaurangbranschen och har som ambition att en dag driva något helt eget. Du har koll på Västervik och vet hur du når ut till Västerviksborna. Samtidigt förståelse för att restaurangen är en del av ett hotell. Du är 100% i drift, kan styra dina kollegor i restaurangen och tillsammans blir ni ett riktigt ”Dream-team”!

Du är den som:

-     Ser gästen i alla lägen och bjuder på dig själv.
-     Anammar varje del av restaurangen och tar hand om den därefter.
-     Lever för mat och dryck och är fördelaktigt sommelier.
-     Kan dina drinkar och kommer med egna inspel.
-     Hänger på sociala medier och förstår hur du når ut med ett budskap.

Du ansvarar för den dagliga driften på Gustawas Kök och Bar vilket innefattar planering, försäljning och kvalitet. Din närmsta chef blir hotellets restaurangchef. Tillsammans med hotellets restaurangchef och kökschef är du med och utvecklar restaurangen.

För oss är det viktigt att vi hittar rätt person för uppdraget och med det sagt har vi inte något specifikt startdatum för tjänsten. Vi letar helt enkelt tills vi hittar rätt. Skicka din ansökan till Ann-Charlott Rickne på e-post manager@stadshotellet.nu. Din ansökan ska innehålla ett CV och ett ansökningsbrev där du berättar om dig själv och vad du kan tillföra Gustawas Bar & Kök. 

2023-03-20

Sommarjobb på Västerviks Stadshotell!

Till sommaren behöver vi på Stadshotellet fylla på med ett gäng härliga talanger. 

Vi behöver främst talanger till vår frukost och vår reception. Skicka din intresseanmälan redan idag till info@stadshotellet.nu. Nedan kan du läsa mer om respektive tjänst och vad som krävs. 

Frukost
Vi startar tidigt på morgonen, då har vi också större delen av dagen fri. Vi ser till att våra gäster känner sig omhändertagna, plockar disk och fyller på vår frukostbuffé. Du som söker har fyllt 15 år, gillar när det händer mycket och är om dig och kring dig. 

Reception
Vi arbetar varierande tider mellan 07:00 - 23:00. Reception är den mest centrala delen av vårt hotell och här ser vi till att gästen får en bra totalupplevelse. Du som söker har fyllt 18 år är ansvarfull och gillar att ge det där lilla extra till varje gäst. 

2023-03-06

Att arbeta på Västerviks Stadshotell! 
På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal. 

Vår filosofi är viktig för oss och det är därför viktigt att du som är intresserad av att jobba hos oss ställer dig bakom den. Varje enskilt ord har en egen innebörd, vilken vi arbetar med hela tiden:  

"Vi ser våra gäster, bemöter dem på bästa sätt och är professionella. Vi håller oss informerade, är kompetenta i vår profession och bjuder på vår kunskap med ödmjukhet. Vi har ett propert och välvårdat yttre, såväl vad gäller kläder som vår hygien. Vi håller hela fastighetens ytor rena, prydliga och tillrättalagda för våra gäster. De tjänster och faciliteter som vi erbjuder ska finnas på plats, fungera och vara av god kvalitet. För detta tar vi alla ansvar!"

Om du funderar över hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta hotelldirektör Ann- Charlott Rickne manager@stadshotellet.nu. 

Skicka en intresseanmälan. 

Här publicerar vi lediga tjänster.
Även om det inte finns några lediga tjänster publicerade är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss.

Hör gärna av dig till oss på info@stadshotellet.nu!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.