Nyheter

Vi ändrar benämning på våra rum      

Vi vill att det ska vara enkelt för våra gäster att förstå vad det är för typ av rum dem bokar. Med det sagt ändrar vi nu benämning på våra rum. Samma typ av rum, nu med nytt namn. 

Våra nya rumskategorier: 

Standard Enkelrum, Standard Twin, Standard Dubbel, Superior Dubbel, Deluxe Dubbel, Junior Svit och Svit. 

Enkelt att förstå, enkelt att boka!

Följ oss på Instagram för närmre beskrivning av våra nya rumskategorier. Du som har bokat rum hos oss framöver är garanterad ett rum som motsvarar det du har bokat.  

2023-03-27

Januari 2023. Vi renoverar, igen! 

Med start direkt vid årsskiftet påbörjar Stadshotellet en totalrenovering av hela 25 hotellrum. Den här gången är det nästintill alla hotellrum på våning 2 som kommer renoveras från golv till tak.

I och med renoveringen tillkommer ett helt nytt hotellrum, vilket betyder att vi efter renoveringen kommer ha hela 102 hotellrum totalt sett. Vi utökar även antal bäddar som tidigare var 195 till 203 bäddar. 

Vi fortsätter vårt samarbete med inredningsbyrån Wall to Wall, som bl.a. har arbetat med Grand Hôtel Stockholm och Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. 

De rum som renoveras ligger som nämnt på våning 2, där har vi stängt av korridorerna bäst vi kan för att minimera stök. Samtidigt tillåter vi framkomlighet till vårt spa och våra konferenslokaler på samma våningsplan. 

Håll till godo, går allt som planerat öppnar vi upp 25 nyrenoverade rum, varav 1 svit och 1 helt nytt hotellrum, den 1 april. Låt oss nu hoppas att det inte blir ett aprilskämt! 

2023-01-02

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.