Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Nöje - Vinmässa

Kombinera vinmässa i Västervik 14 april med en härlig hotellvistelse och lyxig femrätters middag med kompletterande viner.

Ni väljer mellan paketenGrand de luxe eller Magnum.

 

Grand de luxe

Ni checkar in 13/4 och spenderar två nätter i ett av våra fina dubbelrum. På fredagkvällen avnjuter ni en Wine Maker middag som består av femrätter med välkomponerat vin. Ni sover gott i våra sköna Duxsängar och på morgonen njuter ni av en god Best Breakfast. Lördagen spenderas på vinmässan med start kl. 12.00, en eftermiddag fylld av viner och mat.

 

Magnum

Ni checkar in 13/4 eller 14/4 och spenderar en natt i ett av våra fina dubbelrum. Lördagen spenderas på vinmässan med start kl. 12.00, en eftermiddag fylld av viner och mat. Ni sover gott i våra sköna Duxsängar och på morgonen njuter ni av en god Best Breakfast.

 

I Grand de luxe ingår: 

  • Biljett till vinmässan
  • Wine Maker middag; Femrätters middag med vin
  • Stadshotellets Best Breakfast
  • Logi två nätter i standard dubbelrum

 

I Magnum ingår: 

  • Biljett till vinmässan
  • Stadshotellets Best Breakfast
  • Logi en natt i standard dubbelrum

 

Pris

Grand de luxe: 2 945kr/person i dubbelrum.
Magnum: 1 650kr/person i dubbelrum.

Uppgradera dubbelrum till Best Business med badkar för 150kr/person. Enkelrumstillägg 300kr. Boka en extranatt till specialpris 500kr/person i dubbelrum, 650kr/person i Best Business. 

 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information

Erbjudandet gäller för ankomst fredag alternativt lördag 13-14/4. Wine Maker middagen serveras på fredag kväll 13/4 kl. 18.00. Vinmässan äger rum den 14/4 kl. 12.00.

 

Hotellinformation: 

Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2017. 

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell
Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse